reklama
martina1313
Zaciekawiona BB
martina a podwyższoną miałaś podstawową czy robiłaś po obciążeniu?
alunia a ile miałaś podwyższoą prl?długo brałaś bromergon zanim zaszłaś w ciążę?
No podstawową - a jak to wpływa na ciążę?
Szkoda ze nie ma info o morfologii. To ważna kwestia. Piękna ilość plemnikow :-) cała armia.Witam, czy może ktoś pomóc mi w odczytaniu wyników badań nasienia, niepokoją mnie plemniki nieruchome 63%.
Pozdrawiam i z góry dziękuję.
Ano nie ma, poszliśmy do specjalistycznej kliniki, nie wiem czemu wyniki są bez morfologii. Mówisz że armia, twoim zdaniem te wyniki są ok? Staramy się o dziecko od lutego 2018r, powoli tracę nadzieję...obawiam się że wina leży po mojej stronie, bo mam 41lat ale mam2 dzieci z innego zwiazku. PozdrawiamSzkoda ze nie ma info o morfologii. To ważna kwestia. Piękna ilość plemnikow :-) cała armia.
Bardzo dziękuję, tak zrobimy i dam znać jak wyszło.Koniecznie zróbcie morfologie. Będzie wiadomo ile procent armii jest prawidłowa. Mój mąż ma mnóstwo plemników ale morfologie 2% była kilka mies temu... norma jest od 4. To jest powazna sprawa do leczenia.
reklama
alunia87
Fanka BB :)
Przy tej ilości te nieruchome to nic strasznego.Mysle, że jak najbardziej ok.Witam, czy może ktoś pomóc mi w odczytaniu wyników badań nasienia, niepokoją mnie plemniki nieruchome 63%.
Pozdrawiam i z góry dziękuję.