Joaszka
Fanka BB :)
już od 2010 norma to 4%Też słyszałam o 4% I takie były normy jeszcze 2 lata temu...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
już od 2010 norma to 4%Też słyszałam o 4% I takie były normy jeszcze 2 lata temu...
lekko obniżony ruch postępowy i morfologia ale przy tak dużej ilości nie jest źleCzy sprawdzi ktoś wyniki ?
to są dobre wyniki w sumie...Czy możemy jakoś poprawic wyniki ? Staramy się już bardzo długo. Zastanawiam się czy jest sens iść do androloga ? Leczyć się samemu ? Co dalej ?
Obecnie jestem w trakcie badań hormonalnychA oprócz nasienia co masz Ty zbadane? Masz spr drożność jajowodów?
Rozważ badanie drożności jeśli faktycznie długo się starcie .Obecnie jestem w trakcie badań hormonalnych