Co do cisnienia to u mnie na tyle niskie ze mi ginka powiedziala ze moge nawet 1 kawe dziennie spokojnie wypic. Niestety hemoglobina poleciala w dol az do 9,5 wiec musze to cholerne zelazo lykac. Co prawda ginka tez powiedziala ze nie musze go codziennie lykac, bo chociaz nie mam po nim zaparc to tak mnie caly dzien po nim muli ze ledwo chodze tak sie zle czuje.
reklama
Gośka_W
Wrześniowa mama Martynki
Hej dziewczynki, mam takie pytanko, jak u Was jest z tętnem płodu, boja właśnie przeglądam swoja kartę jest bardzo duża różna miedzy wizytami.
OLA368
Fanka BB :)
Gośka_W - ja mam zazwyczaj takie samo plus/minus 140...Nawet ostatnio po powrocie z Holandii co Mała była taka mało aktywna i co nam takiego stracha napędziła, po zmierzeniu wyszło ok 140..
Gośka_W
Wrześniowa mama Martynki
No właśnie, a ja przy kolejnych wizytach miałam: 167 167 150 143 150 171 i 140. No i najbardziej mnie zastanawia różnica między ostatnim a przed ostatnim. Dopiero na to zwróciłam uwagę.
Gośka_W
Wrześniowa mama Martynki
tak ,podczas USG
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Ale mnie sie wydaje że tętno płodu może tak skakac.Ja pamietam zapis ktg to moje dziecko w czasie zapisu tez miewało takie skoki.Wiem tylko że tętno nie powinno spadac po niżej jakiegos poziomu ale nie wiem konkretnie ile to powinno byc
Ja w karcie tez nie mam zapisanego tętna.Mi tylko podczas badania mówi mniej wiecej ile wynosi i słysze że serduszko bije miarowo jak słychamy je na przyrzadzie.
Ja w karcie tez nie mam zapisanego tętna.Mi tylko podczas badania mówi mniej wiecej ile wynosi i słysze że serduszko bije miarowo jak słychamy je na przyrzadzie.
Gośka_W
Wrześniowa mama Martynki
no to mnie uspokoiłyście, dzięki dziewczyny.
reklama
u mnie też wpisuje tylko + a na usg zawsze szuka serduszka i patrzymy jak bijeU was ginek wpisuje dokladne tetno? Bo u mnie w karcie ciazy przy rubryczce tetno plodu wpisuje tylko + :/
Podziel się: