reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyniki badań - normy, wątpliwości :)

Syla bardzo mi przykro ze wykryto jakies nieprawidlowosci, ale mam nadzieje, ze po porodzie bedzie mozna cos z tym szybko zrobic.
Znalazlam taki link - mam nadzieje, ze sie przyda
Wodonercze - Reflux

reklama
Syla kochana strasznie smutne wieści :-( Wszystko będzie dobrze !!! Musisz w to wierzyć i nie dopuszczać innych myśli. Dla mnie ciąża to cud i wierze że Twój cud będzie miał do końca same dobre wieści:-) A może wybierz się do innego lekarza... Trzymaj się cieplutko, trzymam kciuki!!!

Hej dziewczyny. Byłam dzis na badaniu usg połowkowym. Niestety wyszło ze moj synek ma znacznie poszerzony układ kielichowo-miecznikowy w prawej nerce. Teraz nic nie mozna z tym zrobić, trzeba obserowoac i zaraz po porodzie zwrocic na to uwage pediatrze. Bedzie potrzebne szybkie usg :( Wiem,z e jeszcze wiele rzeczy negatywnych w swoim zyciu usłysze ale jakoś to przybija człowieka. Powiem Wam ze strasznie sie zdołowałam. Każda matka chce słyszec na badaniu ze jest wszystko ok i jak tego nie słyszy to panikuje :( Ale już nie cofne czasu, musze zyc z tą wiadooscią i modlić sie aby wszystko sie unormowało. Skoro cudem jest ze zaszłam już do 22 tygodnia to teraz bede weirzyc ze wszystko sie ułoży - ale się pocieszam co? :( Mam prośbe dziewczyny, jak byście gdzies słyszały ze ktos ma coś podobnego to dajcie znać. Z góry dziękuje

Bardzo mi przykro ale moze nie taki diabeł straszny moze idz do jeszcze jednego lekarz i zajrzyj na ten watek
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/niestety-pani-dziecko-nie-bedzie-zdrowe-49562/
tam moze znajdziesz kogos z podobnym problemem.

syla76 trzymaj się mocno! Najważniejsze, że ciąża jest, rozwija się, teraz trzeba wierzyć,że będzie dobrze:tak:
Pamiętaj, że my tu jesteśmy i zawsze możesz pisać,nawet tylko po to żeby wyładować negatywne emocje:tak:

Syla Trzymaj sie i mimo tego mysl pozytywnie bo tego potrzebuje teraz najbardziej Twoje dziecko. Moze wszystko do rozwiazania sie ulozy i na koncu okaze sie ze problem nie jest az tak powazny. Mysle tez ze powinnas skonsultowac to z innym lekarzem. Pamietaj ze tu jestesmy i jak pomozemy Ci jak tylko potrafimy :tak:

Syla - przykro mi bardzo że cos takiekiego wykryli.
moim zdaniem powinnaś to koniecznie skonsultować z innym lekarzem, może to tlykko błąd w pomiarach.

reklama
Syla trzymaj się. Ja też jestem zdania że powinnaś wybrać się do innego lekarza i to skonsultować. Bądź dobrej myśli, trzymamy kciuki za pomyslny rozwój sytuacji!!!!!

Do góry