reklama
Coffe18
Fanka BB :)
Wynik wskazuje na Bardzo wczesna ciąże . Tak naprawdę to najlepiej zrob betę za 48h i sprawdź przyrost .Witam dziś odebralam wynik beta hcg czy możecie mi powiedzieć czy wynik jest dobry??
Mama~dwójki
Zaciekawiona BB
A który to dzień cyklu? U mnie beta 50 w 32dc. Po 48h 72 więc za mały przyrost... Koniecznie zrób badanie za 48h w tym samym laboratorium.Witam dziś odebralam wynik beta hcg czy możecie mi powiedzieć czy wynik jest dobry??
Emilcia88
Wynik bety wskazuje że jesteś w ciąży więc gratuluję . Po 48 godzinach ponów badanie i sprawdź o ile urosło. Jeszcze raz gratkiWitam dziś odebralam wynik beta hcg czy możecie mi powiedzieć czy wynik jest dobry??
A który to dzień cyklu? U mnie beta 50 w 32dc. Po 48h 72 więc za mały przyrost... Koniecznie zrób badanie za 48h w tym samym laboratorium.
Dziękuję bardzo trochę się zmartwiłam że taki słaby wynik ale to wczesna ciążą i może dlategoWynik bety wskazuje że jesteś w ciąży więc gratuluję . Po 48 godzinach ponów badanie i sprawdź o ile urosło. Jeszcze raz gratki
Emilcia88
Ja tydzień po spóźnionej miesiączce miałam betę 40 . Daj znać jak przyrastaDziękuję bardzo trochę się zmartwiłam że taki słaby wynik ale to wczesna ciążą i może dlatego
Mama~dwójki
Zaciekawiona BB
czy badałaś przyrost po 48h? ile wyszło?Ja tydzień po spóźnionej miesiączce miałam betę 40 . Daj znać jak przyrasta
Emilcia88
92czy badałaś przyrost po 48h? ile wyszło?
Mama~dwójki
Zaciekawiona BB
czyli super u mnie niestety nie rokuje dobrze, ale zrobię ostatni raz jutro betę...
reklama
Emilcia88
Warto powtórzyć i być dobrej myśli może akurat ma taki przyrost skokowy. Trzymam kciuki aby wszystko było dobrzeczyli super u mnie niestety nie rokuje dobrze, ale zrobię ostatni raz jutro betę...