reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wynik Badania betę HCP ....

Bobasek12345

Zaciekawiona BB
Hej przesyłam mój wynik badan i co o tym sądzicie czy dobrze odczytałam że dzidzia jest między 2-3 tygodniu 🙃

Załączniki

• 1595675436286..jpg
    1595675436286..jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 1 374
reklama
Zrób bete po 48 h a nie w piątek, bo i tak nic nie da ,tez niestety przygotowalabym się na poronienie, i poszukala jakiegoś innego lekarza ,żeby być pewnym

reklama
Szkoda, że bety nie zrobiłaś tak jak każdy pisał czyli wcześniej, bo teraz nie wiadomo czy aktualny wynik to już spadek czy ciągle wzrost. Wiem po sobie, że najgorsze w tym wszystkim jest czekanie...na badanie, wynik, krwawienie itd :(

I bach poronienie wczoraj z bólu się kładłam tak bolało dziś też ale nie asz tak skrzepy mega wielkie nawet było takie coś większego i blade taki dziwny skrzep i nie wiem iść do ginekologa by potwierdzić i czy zrobić sobie betę czy mi spada

I bach poronienie wczoraj z bólu się kładłam tak bolało dziś też ale nie asz tak skrzepy mega wielkie nawet było takie coś większego i blade taki dziwny skrzep i nie wiem iść do ginekologa by potwierdzić i czy zrobić sobie betę czy mi spada
Przykro mi, jak skończysz krwawic ,to idź do ginekologa, trzeba sprawdzić, czy jest ok ,czy nic nie zostało, bete tez możesz zbadać

Bardzo ci współczuje ☹️Ale wiem co przezywasz. Ja robiłam betę 3 raz czy spada i za pare dni jak krwawienie było mniejsze szlam do lekarza zeby sprawdził czy wszystko się dobrze wyczyściło.

Zrób betę i sprawdź czy spada i do ginekologa. Trzymaj się i ja polecam jednak przebadanie się dokładniej dlaczego przez tyle czasu się nie udaje i skąd to poronienie. Bo uważam, że to nie przypadek.

Zglupieje po prostu wynik bety jutro mam dziś mąż mówi mi zrób sobie test i robiłam 2 razy wyszedł pozytywny o co kaman czy mój organizm inaczej się zachowuje a co z plamieniem nie wiem ... Od kiedy przy krwawieniu wychodzi pozytywny nie wiem jutro się okaże po prostu zglupieje dziewczyny

reklama
Zglupieje po prostu wynik bety jutro mam dziś mąż mówi mi zrób sobie test i robiłam 2 razy wyszedł pozytywny o co kaman czy mój organizm inaczej się zachowuje a co z plamieniem nie wiem ... Od kiedy przy krwawieniu wychodzi pozytywny nie wiem jutro się okaże po prostu zglupieje dziewczyny
Spokojnie, beta nie spada w jeden dzień do zera od razu. Tak jak rośnie w czasie, tak samo spada po czasie. Nastaw się na najgorsze, idź do ginekologa żeby sprawdzić czy wszystko dobrze się oczyściło.

Do góry