reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wynik Badania betę HCP ....

Bobasek12345

Zaciekawiona BB
Hej przesyłam mój wynik badan i co o tym sądzicie czy dobrze odczytałam że dzidzia jest między 2-3 tygodniu 🙃

Załączniki

• 1595675436286..jpg
    1595675436286..jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 1 374
reklama
reklama
Na początku miałam bardzo niska betę i słaby przyrost. Tez nic mnie nie bolało, później doszły plamienia, ale tylko podczas sikania i na papierze toaletowym. A tydzień później rozpoczęło się krwawienie.
Trzymam mocno kciuki, organizm organizmowi nie równy 😉

Na początku miałam bardzo niska betę i słaby przyrost. Tez nic mnie nie bolało, później doszły plamienia, ale tylko podczas sikania i na papierze toaletowym. A tydzień później rozpoczęło się krwawienie.
Trzymam mocno kciuki, organizm organizmowi nie równy 😉
Już po ... Ten lekarz albo dziwny albo nie wiem zrobił mi uzg powiedział że nic nie widać odczytał wynik bety było 580 niska bardzo kazał mi jeszcze raz koło piątku zrobić betę i do niego we wtorek mam się zjawić pytałam się o te plamki krwi powiedział mi że jest to jest i tyle i tak ogólnie beta rośnie mało ciazy nie widać nie wiem co to jest nic mi dokładnie nie wytłumaczył 😔 masakra jakaś

Już po ... Ten lekarz albo dziwny albo nie wiem zrobił mi uzg powiedział że nic nie widać odczytał wynik bety było 580 niska bardzo kazał mi jeszcze raz koło piątku zrobić betę i do niego we wtorek mam się zjawić pytałam się o te plamki krwi powiedział mi że jest to jest i tyle i tak ogólnie beta rośnie mało ciazy nie widać nie wiem co to jest nic mi dokładnie nie wytłumaczył 😔 masakra jakaś
Moim zdaniem przygotuj się na poronienie. Zwłaszcza, że masz już plamienia i beta może być już spadkowa. Przy takim wyniku lekarz nic nie zobaczy. I nie czekaj do piątku tylko ponów badanie jutro.

reklama

Betę powinnaś zrobić po 2 dniach żeby sprawdzić przyrost, piątek jest bez sensu.
Natomiast przy becie jaką miałaś w zeszłym tygodniu powinnaś mieć ją już w tysiącach, więc niestety ale wygląda na to, że ciąża się nie rozwija.
Wygląda to na poronienie albo poronienie zatrzymane.

Do góry