Bobasek12345
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do lekarza idz czy wszytsko sie wyczyscilo przykro miI bach poronienie wczoraj z bólu się kładłam tak bolało dziś też ale nie asz tak skrzepy mega wielkie nawet było takie coś większego i blade taki dziwny skrzep i nie wiem iść do ginekologa by potwierdzić i czy zrobić sobie betę czy mi spada
Przykro mi, jak skończysz krwawic ,to idź do ginekologa, trzeba sprawdzić, czy jest ok ,czy nic nie zostało, bete tez możesz zbadaćI bach poronienie wczoraj z bólu się kładłam tak bolało dziś też ale nie asz tak skrzepy mega wielkie nawet było takie coś większego i blade taki dziwny skrzep i nie wiem iść do ginekologa by potwierdzić i czy zrobić sobie betę czy mi spada
Zrób betę i sprawdź czy spada i do ginekologa. Trzymaj się i ja polecam jednak przebadanie się dokładniej dlaczego przez tyle czasu się nie udaje i skąd to poronienie. Bo uważam, że to nie przypadek.I bach poronienie wczoraj z bólu się kładłam tak bolało dziś też ale nie asz tak skrzepy mega wielkie nawet było takie coś większego i blade taki dziwny skrzep i nie wiem iść do ginekologa by potwierdzić i czy zrobić sobie betę czy mi spada
Spokojnie, beta nie spada w jeden dzień do zera od razu. Tak jak rośnie w czasie, tak samo spada po czasie. Nastaw się na najgorsze, idź do ginekologa żeby sprawdzić czy wszystko dobrze się oczyściło.Zglupieje po prostu wynik bety jutro mam dziś mąż mówi mi zrób sobie test i robiłam 2 razy wyszedł pozytywny o co kaman czy mój organizm inaczej się zachowuje a co z plamieniem nie wiem ... Od kiedy przy krwawieniu wychodzi pozytywny nie wiem jutro się okaże po prostu zglupieje dziewczyny