Ziemniaczek
Fanka BB :)
Witam was i życzę wesołych świąt.
Ja dawałam bebiko a później nan i tam jest mleko krowie ja nie dawałam tego ze sklepu prosto od krowy źle mnie zrozumiałeś.
Mój teraz pije też bebiko pepti raz nutramigen j bardzo je lubi je po 180ml
Ale jednak nie ma alergii bo objawy są nadal.
Jak je to ma katar później znika i teraz wiem zet to suche powietrze a u nas w domu jak w saunie 26 stopni i dlatego też czerwone policzki.
Dziewczyny ja juz sama nie wiem.
Po świętach wybiorę się do alergologa sprawdzić zrobić badania.
W piątek byłam u gina i dostałam skierowanie do szpitala na 1 dzień i to na wigilię odmówiłam nie będę leżeć w szpitalu gdzie przyjeżdża moja siostra której nie widziałam 8 lat.
Pójdę po świętach.
Debile zostawili mi kawałek łożyska 4cm i tam wszystko gnije dlatego taki smród jest.
A ja myślałam że tak musi być głupia.
Więc postanowiłam iść we wtorek i będzie mnie czyscil mój gin
Jestem zła i to jak bo powinni mi usg kontrolne zrobić a nie brak słów.
Ja dawałam bebiko a później nan i tam jest mleko krowie ja nie dawałam tego ze sklepu prosto od krowy źle mnie zrozumiałeś.
Mój teraz pije też bebiko pepti raz nutramigen j bardzo je lubi je po 180ml
Ale jednak nie ma alergii bo objawy są nadal.
Jak je to ma katar później znika i teraz wiem zet to suche powietrze a u nas w domu jak w saunie 26 stopni i dlatego też czerwone policzki.
Dziewczyny ja juz sama nie wiem.
Po świętach wybiorę się do alergologa sprawdzić zrobić badania.
W piątek byłam u gina i dostałam skierowanie do szpitala na 1 dzień i to na wigilię odmówiłam nie będę leżeć w szpitalu gdzie przyjeżdża moja siostra której nie widziałam 8 lat.
Pójdę po świętach.
Debile zostawili mi kawałek łożyska 4cm i tam wszystko gnije dlatego taki smród jest.
A ja myślałam że tak musi być głupia.
Więc postanowiłam iść we wtorek i będzie mnie czyscil mój gin
Jestem zła i to jak bo powinni mi usg kontrolne zrobić a nie brak słów.