reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyjazdowe spotkanie Grudnióweczke - wątek orgnizacyjny

wanienki nie biore. Mysle nad miska ale niewiem czy zmieszcze. Jak nie to prysznic zrobimy;-) to tylko 2 dni wiec damy rade.

Ok to mamy 2 czajniki:tak:
Kurcze gdzie reszta dziewczyn z listy zeby zadeklarowac...
Tygrysek,zozakoza,xpatrysiax, justine, Agacia....

reklama
"Słynna patelnia" jak sie juz zuzyje, podczas smazenia jakis kotlecikow, o których Tygrys zapomni, to zamiast na smietnik do muzeum albo na aukcje bo kazda grudniowiczka bedzie chciała miec :-D;-)

Agatkas Ty łobuziaro nasza!! Ty sie do Łodzi wybierasz i ja nic o tym nie wiem!!!!!!! jak to???????????:-):-):-):-):-)

Tygrysku Kochany ja mam całą rodzinkę w Łodzi bo moi rodzice stamtąd pochodzą! Moja kuzynka ma termin porodu na 1 czerwca więc przyjeżdżam zobaczyc maleństwo:) a potem jadę do babci do Strykowa:)
A Ty się nie wymiguj bo masz najblizej! I uważaj bo ja patelnię mam baaardzo ciężką!!!:)

My bierzemy i łóżeczko turystyczne i gondolę, bo jeszcze w niej jeździ (chyba ze do tego czasu sie przesiądzie do spacerówki, to wtedy spacerówke), zamiast wanienki biezremy dużą miskę.

"Słynna patelnia" jak sie juz zuzyje, podczas smazenia jakis kotlecikow, o których Tygrys zapomni, to zamiast na smietnik do muzeum albo na aukcje bo kazda grudniowiczka bedzie chciała miec :-D;-)

oj to chyba musze o nią bardziej zacząć dbać:-D:-D:-D aby tak szybko się nie zużyła skoro ona juz taka slynna:-D:-D:-D

Tygrysku Kochany ja mam całą rodzinkę w Łodzi bo moi rodzice stamtąd pochodzą! Moja kuzynka ma termin porodu na 1 czerwca więc przyjeżdżam zobaczyc maleństwo:) a potem jadę do babci do Strykowa:)
A Ty się nie wymiguj bo masz najblizej! I uważaj bo ja patelnię mam baaardzo ciężką!!!:)

oooooo to Ty taka Łodzianka troszke jestes:);-);-);-);-) oj tak mamy z Xpatrysią najblizej ale u nas zakup mieszkanka sie wlasnie szykuje i nie wiem jak to wszystko wyjdzie mamy tylko czas w wekendy zeby ogladac potencjalne lokale jak do 15 czerwca nie kupimy i nie bedzie na nas wisiala przeprowadzka to bedzie prosciej wpasc do lowicza ale jak juz bedzie mieszkanko upatrzone to wekedn jedyny dzien kiedy mozna cos samemu zrobic a w poniedzialek 15 wracam tez do pracy wiec trzeba dom przygotowac i Filipka na rozstanie:-:)-:)-( a tak fajnie by sie bylo spotkac:-:)-(wypic kawuse poplotkowac:-:)-( ale wierze ze wszystko sie ulozy i zjazd i dla mnie wypali:tak::tak::tak:

1. Agatkas - 2 osoby - posiłki: sobota - śniadanie i obiad x2; niedziela - śniadanie x2
2. Myszqa - 2 os. - posiłki: sobota obiad x 2, grill :biggrin2: niedziela - śniadanie x 2
3.Zapominajka 2 os. bez posiłów, ale z grilem
4.Cyprysiowa 3 os. sobota sniadanie x 2,5 obiad x2,5, niedziela sniadanie x2,5
5.Marzycielka 2 os. sobota śniadanie ,obiad x 2
6. Blizniaki 2 os + 2 dzieci, sobota śniadanie, obiad, niedziela śniadanie - 2 porcje + 2 połówki
7. xpatrysiax 1 os.-sobota: obiad, niedziela: śniadanie.

O kurcze, trochę mnie nie było,a tu taki temat.... Przepraszam, ale nie zaglądałam na BB.
tygrysku, Ty tu nie wymyślaj, tylko już się pakuj!!! Masz być i koniec!!!

reklama
1. Agatkas - 2 osoby - posiłki: sobota - śniadanie i obiad x2; niedziela - śniadanie x2
2. Myszqa - 2 os. - posiłki: sobota obiad x 2, grill :biggrin2: niedziela - śniadanie x 2
3.Zapominajka 2 os. bez posiłów, ale z grilem
4.Cyprysiowa 3 os. sobota sniadanie x 2,5 obiad x2,5, niedziela sniadanie x2,5
5.Marzycielka 2 os. sobota śniadanie ,obiad x 2
6. Blizniaki 2 os + 2 dzieci, sobota śniadanie, obiad, niedziela śniadanie - 2 porcje + 2 połówki
7. xpatrysiax 1 os.-sobota: obiad, niedziela: śniadanie.
8. Edee24 1.os.

Do góry