reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyjazdowe spotkanie Grudnióweczke - wątek orgnizacyjny

Ok blizniaki to mamy 1 czajnik :tak: Te polowki u ciebie to do kazdego posilku tak?
Ja mysle ze kazda cos przyszykuje tylko musimy obdzielic kto co.
Tak do każdego posiłku

Tak się zastanawiam, bo większość z Was posiłki bierze od soboty, ale rozumiem, że zjeżdżamy się w piątek popołudniu, tak?
Zjeżdzamy sie w piatek, ale ja myśle ze obiad zjemy gdzies po drodze, a na kolację chyba grill i w sobotę wieczorem też, wiec nie ma sensu brac kolacji, tak mi sie wydaje

reklama
Cyprysiowa jak najbardziej popieram pomysł z pokojami:-D. Mnie najbardziej dostępnośc do łazienki interesuje (zawsze:-D:-D). Czajnika elektrycznego nie mam niestety.

ale macie fajnie dziewczynki,my niestety juz wrocilismy i jedziemy spowrotem dopiero w lipcu.....zjazd przejdzie nam kolo nosa niestety..

Tak się zastanawiam, bo większość z Was posiłki bierze od soboty, ale rozumiem, że zjeżdżamy się w piątek popołudniu, tak?
Tak. My bedziemy wczesnym popoludniem ale niedlugo po przyjezdzie grill wiec po co placic za kolacje?:-)

Cyprysiowa jak najbardziej popieram pomysł z pokojami:-D. Mnie najbardziej dostępnośc do łazienki interesuje (zawsze:-D:-D). Czajnika elektrycznego nie mam niestety.
Łazienka do kazdego pokoju tylko z tego co zrozumialam obok pokoju a nie w pokoju :tak:

1. Agatkas - 2 osoby - posiłki: sobota - śniadanie i obiad x2; niedziela - śniadanie x2
2. Myszqa - 2 os. - posiłki: sobota obiad x 2, grill :biggrin2: niedziela - śniadanie x 2
3.Zapominajka 2 os. bez posiłów, ale z grilem
4.Cyprysiowa 3 os. sobota sniadanie x 2,5 obiad x2,5, niedziela sniadanie x2,5
5.Marzycielka 2 os. sobota śniadanie ,obiad x 2
6. Blizniaki 2 os + 2 dzieci, sobota śniadanie, obiad, niedziela śniadanie - 2 porcje + 2 połówki
7.Mopek 2 os + 1 dziecko(10l.), sobota: śniadanie?, obiad, niedziela: śniadanie? -x3

Nad sniadaniami zastanowimy sie na miejscu jesli mozna, grill jak najbardziej:tak:
Jeśli w pokoju zrobią dostawkę to oki bo na dwóch 90 pewnie byśmy sie z Patką i Tomkiem nie zmiescili, łazienki sa w kazdym pokoju jesli dobrze zrozumiałam?

1. Agatkas - 2 osoby - posiłki: sobota - śniadanie i obiad x2; niedziela - śniadanie x2
2. Myszqa - 2 os. - posiłki: sobota obiad x 2, grill :biggrin2: niedziela - śniadanie x 2
3.Zapominajka 2 os. bez posiłów, ale z grilem
4.Cyprysiowa 3 os. sobota sniadanie x 2,5 obiad x2,5, niedziela sniadanie x2,5
5.Marzycielka 2 os. sobota śniadanie ,obiad x 2
6. Blizniaki 2 os + 2 dzieci, sobota śniadanie, obiad, niedziela śniadanie - 2 porcje + 2 połówki
7.Mopek 2 os + 1 dziecko(10l.), sobota: śniadanie?, obiad, niedziela: śniadanie? -x3

Nad sniadaniami zastanowimy sie na miejscu jesli mozna, grill jak najbardziej:tak:
Jeśli w pokoju zrobią dostawkę to oki bo na dwóch 90 pewnie byśmy sie z Patką i Tomkiem nie zmiescili, łazienki sa w kazdym pokoju jesli dobrze zrozumiałam?
Czyli narazie mamy 3 rodziny ze starszakami.
Co do sniadan to mam przeslac liste przed wyjazdem wiec z tymi sniadaniami to chyba trzeba bedzie sie wczesniej zdecydowac.
Cyprysiowa obiecuje że po weekendzie dam znac co z nami....:tak::tak:
Bylabym przeszczesliwa jak bys dala znac jakos w poniedzialek :tak:

Dziewczyny zabieracie łóżeczka turystyczne czy bedziecie spac z dziecmi? Ja napewno gondole wezme bo jak bedziemy siedziec poznymi wieczorami w sali konferencyjnej to malego poloze w wozku. gdybym miala nianie elektroniczna to bym miala ulatwienie...
Jak wy to widzicie?

Ostatnia edycja:
Ja też wezmę czajnik.
Gondolę biorę i łóżeczko turystyczne też, bo my już od 10 czerwca będziemy w Łodzi u rodzinki a potem w Strykowie i na końcu w Łowiczu oczywiście:)
A powiedzcie mi bierzecie wanienki???

Agatkas mysle nad tym ale nasze autko mało pojemne niestety (butla z gazem poł bagaznika zajmuje) wiec gondola i wanienka odpada mysle nad małym składanym łozeczkiem turystycznym ale musiałoby sie naprawde na malutkie składac i nie drogie bo w sumie nie czesto byłoby uzywane zobacze jeszcze:confused:

reklama
Ja też wezmę czajnik.
Gondolę biorę i łóżeczko turystyczne też, bo my już od 10 czerwca będziemy w Łodzi u rodzinki a potem w Strykowie i na końcu w Łowiczu oczywiście:)
A powiedzcie mi bierzecie wanienki???
Agatkas Ty łobuziaro nasza!! Ty sie do Łodzi wybierasz i ja nic o tym nie wiem!!!!!!! jak to???????????:-):-):-):-):-)

Do góry