reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyjazdowe spotkanie Grudnióweczke - wątek orgnizacyjny

No to moze jeszcze raz lista niech idzie w ruch?

Jakby co to ja zaczynam:

1. Agatkas - 2 osoby - posiłki: sobota - śniadanie i obiad x2; niedziela - śniadanie x2

reklama
1. Agatkas - 2 osoby - posiłki: sobota - śniadanie i obiad x2; niedziela - śniadanie x2
2. Myszqa - 2 os. - posiłki: sobota obiad x 2, grill :-) niedziela - śniadanie x 2

2. Myszqa - 2 os. - posiłki: sobota obiad x 2, grill :biggrin2: niedziela - śniadanie x 2
3.Zapominajka 2 os. bez posiłów, ale z grilem

Dziewczyny wazna sprawa!

Dzwonil do mnie pan Wójcik (z Łowicza) Prosil mnie czy moglybysmy podac mu szybciej ostateczna liste osob bo dzwonili teraz do niego jacys Nauczyciele i masazysci co chcieli przyjechac tez na jakis maly zjazd i musi wiedziec jakie pokoje i ile nam zarezerwowac.
Nie musimy teraz podawac posilkow lub podac ale bedzie mozna zmienic. Wazne zeby zadeklarowac przyjazd i ile osób.

I jescze jedno tez bardzo wazne.
Pokoje są we wiekszosci takie z łóżkami pojedynczymi (90cm) ktore mozna zlaczyc, tylko 4 pokoje są z łóżkami malzenskimi i w nich mozna tez dostawic w razie potrzeby te male. Teraz tak... mysle ze te pokoje z lozkami malzenskimi (4) zostawic dla rodzin z dziecmi starszymi tez. Wiem ze takie rodziny to moja, blizniaki, justine czy zozakoza. Jesli tylko my to akurat 4 jesli bedzie jescze jakas to wtedy trzeba bedzie pomyslec. Bo tak by bylo najwygodniej, zeby np. u mnie ja z Adrianem i malym na duzym lozku a cypi na pojedynczym. Mozna oczywiscie zlaczyc w razie co to lozko. Rodziny tylko z maluszkami dadza rade chyba z tymi pojedynczymi, maluszki w turystycznych czy nawet ze soba na lozku.
Do lodówki mamy dostep, nie ma czajnikow bezprzewodowych choc dostep do goracej wody jest 24h bo kolo rejestracji stoi baniak z woda goraca i zimna.
Ja proponuje zeby moze z 2 osoby wziely czajniki zeby moc w razie co podejsc poznym wieczorkiem herbatke zrobic. Kto chetny?

Grilla oczywiscie mozemy zrobic kiedy chcemy. W ogrodku grillowym pomiesci sie okolo 100 osob wiec nawet jakby ktos jescze chcial pogrillowac to nie ma sprawy.

jak mi sie cos jescze przypomni to napisze a teraz prosze Was o pomoc w odpowiedzi na te pytania:tak:

2. Myszqa - 2 os. - posiłki: sobota obiad x 2, grill :biggrin2: niedziela - śniadanie x 2
4.Cyprysiowa 3 os. sobota sniadanie x 2,5 obiad x2,5, niedziela sniadanie x2,5

5.Marzycielka 2 os. sobota śniadanie ,obiad x 2

5.Marzycielka 2 os. sobota śniadanie ,obiad x 2
6. Blizniaki 2 os + 2 dzieci, sobota śniadanie, obiad, niedziela śniadanie - 2 porcje + 2 połówki

Ok blizniaki to mamy 1 czajnik :tak: Te polowki u ciebie to do kazdego posilku tak?
Ja mysle ze kazda cos przyszykuje tylko musimy obdzielic kto co.

reklama
Tak się zastanawiam, bo większość z Was posiłki bierze od soboty, ale rozumiem, że zjeżdżamy się w piątek popołudniu, tak?

Do góry