reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyjazdowe spotkanie Grudnióweczke - wątek orgnizacyjny

1. Kana -2 os
2.Cyprysiowa- 3 os.
3.Madzienka - 2 os.?
4.Mopek- 3 os. ?
5. Pytia - 1 os. (chyba że uda mi się mężusia namówić)
6. Edee -1 os. (chyba że uda mi się narzeczonego namówić) :-D:-D
7. Ewelw - 2 os.
8. Zapominajka - 2 os.
9. Agatkas - 2os
10. Myszqa - 1os.
11. Marzycielka - 1 os.
12. Agacia82 - 2os ( o ile mój K pojedzie z nami )
13.Aleksandra 40 - 1osoba
14. Justine07 - 5osob
15. Dzwoneczka - 2dorosle + szesciolatka+niemowlak
16. xpatrysiax-1 os.[/quote]
17.zozakoza-1os+2dzieci w tym sześcilatek
18. bliznikai2000- 2 osoby dorosłe + 2 dziewięciolatków
19. Tygrysek 1os. (????????:sorry2:) ostatecznie bede wiedziec jakos w maju:sorry2:

reklama
1. Kana -2 os
2.Cyprysiowa- 3 os.
3.Madzienka - 2 os.?
4.Mopek- 3 os. ?
5. Pytia - 1 os. (chyba że uda mi się mężusia namówić)
6. Edee -1 os. (chyba że uda mi się narzeczonego namówić) :-D:-D
7. Ewelw - 2 os.
8. Zapominajka - 2 os.
9. Agatkas - 2os
10. Myszqa - 2os.
11. Marzycielka - 1 os.
12. Agacia82 - 2os ( o ile mój K pojedzie z nami )
13.Aleksandra 40 - 1osoba
14. Justine07 - 5osob
15. Dzwoneczka - 2dorosle + szesciolatka+niemowlak
16. xpatrysiax-1 os.[/quote]
17.zozakoza-1os+2dzieci w tym sześcilatek
18. bliznikai2000- 2 osoby dorosłe + 2 dziewięciolatków
19. Tygrysek 1os. (????????:sorry2:) ostatecznie bede wiedziec jakos w maju:sorry2:

Na pewno jadę z mężowym :D

Hej Laseczki, widze ze lista przyjezdnych sie przedluza, to fantastycznie!!!

oj wyjazd niestety wisi na wlosku, bo mezowy nie pracowal miesiac teraz pierwszego czerwca sie przeprowadzamy wiec porzebujemy kupy kay + dzien dziecka + Jagody urodzny i obawiam sie, ze nie damy rady finansowo:((, sprobuje jeszcze pofrunac sama zeby sie z wami obaczyc. Zostawie dzieci i mezowego w Uk, ale cis widze marne szanse:(( chlip chlip...:baffled::baffled:

Dziewczyny to juz praktycznie miesiac do wyjazdu wiec prosze te niezdecydowane zeby pomalu podejmowaly decyzje bo za okolo 2 tyg musze nadeslac ostateczna liste.:tak:

Mam propozycje.
Co myslicie zeby np. w piatek po przyjezdzie lub w sobote lub i piatek i sobote :-D Zrobic grilla?
Pomyslalam ze napisze do pana czy jest w ogole taka mozliwosc, jesli nie ma grilla (a pewnie nie ma) to moze ktoras z was albo najlepiej z 2 osoby moglaby zabrac swojego (ja akurat nie mam) bysmy juz mialy zapewniona kolacje na 2 dni ;-)
co wy na to?

O wlasnie zobaczylam ze jest ogrodek grillowy z grillem :)
Zobaczcie
http://www.zacisze.dt.pl/galeria.php

Ostatnia edycja:
Dziewczyny to juz praktycznie miesiac do wyjazdu wiec prosze te niezdecydowane zeby pomalu podejmowaly decyzje bo za okolo 2 tyg musze nadeslac ostateczna liste.:tak:

Mam propozycje.
Co myslicie zeby np. w piatek po przyjezdzie lub w sobote lub i piatek i sobote :-D Zrobic grilla?
Pomyslalam ze napisze do pana czy jest w ogole taka mozliwosc, jesli nie ma grilla (a pewnie nie ma) to moze ktoras z was albo najlepiej z 2 osoby moglaby zabrac swojego (ja akurat nie mam) bysmy juz mialy zapewniona kolacje na 2 dni ;-)
co wy na to?

Zobaczcie
Ośrodek Szkoleniowo - Konferencyjny "Zacisze" w Łowiczu

Własnie dzisiaj o tym miałam Wam napisać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kurde bo my dalej nie wiemy co robic...już nie chodzi o kasę ale o długi weekend...trochę boimy się powrotu z Jula...to byłaby nasza pierwsza tak długa podróż z nią...ponad 4 godziny w samochodzie:shocked2::shocked2:, a w niedziele długiego weekendu może nawet dłużej:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Ale obiecuje Cyprysiowa ze jak najszybciej podejmę decyzję:tak::tak::tak:

A z grillem super pomysł :tak::tak:i piwka będzie można napić się:-p:-p:-p:-p

Cyprysiowa dobry pomysł z tym grillem :tak:. Rzeczywiście jeszcze tylko miesiąc i się spotkamy, jak ten czas leci :tak:.

reklama

Mam propozycje.
co wy na to?

Zobaczcie
Ośrodek Szkoleniowo - Konferencyjny "Zacisze" w Łowiczu

A czy mogłabyś się dowiedzieć, jak to będzie z tymi posiłkami. Bo na pewno niektóre z nas wezmą tylko obiadki a niektóre pełne wyżywienie. Może trzeba zrobić jakąś listę?

Do góry