reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyjazdowe spotkanie Grudnióweczke - wątek orgnizacyjny

marzycielka bardzo watpie bo wiem ze pokoje nie sa za duze i sa na samej gorze hoteliku wiec psy musialyby przejsc przez caly hotel. ale moge zapytac jescze.

Moj jedzie:tak:

reklama
sawka - ja mojego też nie jestem w stanie za żadne skarby przekonać. Powiedział, że jeszcze nie zwariował :-D Mało tego, ciągle mi mówi, że się boi mnie samą (a tak naprawdę wcale nie samą tylko z edee) puścić samochodem w tak daleką podróż. No i nasza gadka jest taka, że on mówi, że nie pojadę, a ja że i tak pojadę :-D;-):-) Oczywiście mam zamiar postawic na swoim, więc proszę mnie z listy czasem nie skreślać ;-) Ale na bank bedę bez mężowego.
Więc sawcia - zmobilizuj się kobitko, bo dasz radę, jak nie samochodem to pociągiem podjedziesz! Założymy wekendowy klub chwilowo samotnych mam :-D:-)

Witajcie kochane :-)

W końcu za oknem wiosna!!!! Tylko ja niestety uziemiona w domku, bo mój G pojechał popracować troche na działce....

Agatkas-wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :-) Buziaczki :-)
I najlepsze życzenia dla dzisiejszych solenizantów trzy i czteromiesięcznych (nie zdążyłam jeszcze doczytać, kto to taki...)

Ja jestem z okolic Szczecina i niestety żadnej z was nie po drodze, a poza tym i tak nie wpraszałabym się do kogoś do samochodu bo to tak nie wypada :zawstydzona/y:
Musze ten wyjazd jeszcze przemyśleć :tak: czas na podjęcie decyzji jest do końca maja z tego co wyczytałam więc zobaczymy... jak nie spanikuje to przyjadę:tak:

reklama
Do góry