Myszko, to czekamy na efekty , ja tez miałam ambitny plan powrzucac teksty i pdfa zrobic z tego, ale znalazłam tylko stronke z tekstami i zapał gdziesik umknął Teksty i słowa piosenek - TekstyPiosenek.net
reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
najlepiej bedzie mial twoj maz bo bedzie imie-maz blizniakow
DDobre
Agacia82
Mami :)
nie mooooogeeeenajlepiej bedzie mial twoj maz bo bedzie imie-maz blizniakow
blizniaki2000
Oj, dziewczynki, nie wiem czy go to ubawi
Myszqa
Tak się zastanawiam czy tego mojego nie namówić na wyjazd
Mąż Myszqi - Szczurek
Mąż Myszqi - Szczurek
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
mail z zacisza
Witam Panią,
Proponuje aby ostateczną listę osób przesłała Pani do końca maja.Jeżeli chodzi o zaliczke â�� to nie koniecznie.Prosiłbym aby zebrać pieniążki i wtedy Pani rozliczy się zemną na miejscu.
Pozdrawiam
M.Wójcik
0601 346 042
Witam Panią,
Proponuje aby ostateczną listę osób przesłała Pani do końca maja.Jeżeli chodzi o zaliczke â�� to nie koniecznie.Prosiłbym aby zebrać pieniążki i wtedy Pani rozliczy się zemną na miejscu.
Pozdrawiam
M.Wójcik
0601 346 042
mia_
kurcze wam nawet mężów udało się namówić na wyjazd... mój M to chyba jakiś inny jest w ogóle uważa że jestem głupia ze pisze z wami na jakimś publicznym forum... a jak mu powiedziałam że planujemy się spotkać i może zjechałby akurat w tym czasie do Polski i pojechałby ze mną to mnie wyśmiał a ja sama nie pojadę bo trochę się boje samochodem jechać tak daleko a pociągiem to nie dam rady z Nunką...
zazdroszczę wam...
zazdroszczę wam...
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Sawka a przypomnij proszę skąd jesteś bo może ktoś by miał po drodze żeby Cię przybrać?
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Sawka ja się mojego nie pytałam, czy chce, tylko oznajmiłam mu, że jedzie. Co prawda nie wiem jeszcze na 100% czy ja chcę go zabrać, ale to już inna sprawa;-).