reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyjazdowe spotkanie Grudnióweczke - wątek orgnizacyjny

reklama
Cześć!

Ja na bank jadę samochodem, niestety ze względu na liczebność rodzinki nie dysponuję wolnymi miejscami, więc nie mogę pomóc niezmotoryzowanym z moich okolic :zawstydzona/y:

Słuchajcie tak w kwestii organizacyjnej: chyba warto by dokonać już jakichś wpłat zaliczek - a reszta na miejscu przy wyjeździe zapewne. Żeby pan się mógł połapać w ilościach grudnióweczek (może potraktuje to jako imprezę grupową i da zniżki) to może wpłacajmy zaliczki z wpisem w tytule "zjazd grudniówek".

A jak się spotkamy na miejscu to zaopatrzmy się w samoprzylepne karteczki i każda z nas napisze swój nick z forum na sobie i rodzince - żebyśmy się porozpoznawali bo mimo tego, że wklejamy sobie na forum i na nk zdjęcia to może być ciężko :-D

Co o tym myślicie?
Mnie się pomysł z karteczkami podoba - bo też nie mam pamięci do imion i nazwisk. A jak ma być kilkadziesiąt osób to może być ciężko.....

A jak się spotkamy na miejscu to zaopatrzmy się w samoprzylepne karteczki i każda z nas napisze swój nick z forum na sobie i rodzince - żebyśmy się porozpoznawali bo mimo tego, że wklejamy sobie na forum i na nk zdjęcia to może być ciężko :-D
No mysle, ze nie zaszkodza takie karteczki a ile smiechu bedzie tylko nie miem czy moj maz sie zgodzi sobie przyczepic: " Mariusz- mąż mopka":confused::-D:-D

justine pan sie orientuje ze bedzie to kilkanascie par, i ceny podal juz ze znizkami.

co do karteczek to moze nie samoprzylepne bo by spadaly ale moze kartonikowe na agrafki lub kupic identyfikatory...

Co do zaliczek to ostatnio pisal ze platnoci na miejscu ale jeszcze dopytam.

Cześć!

Ja na bank jadę samochodem, niestety ze względu na liczebność rodzinki nie dysponuję wolnymi miejscami, więc nie mogę pomóc niezmotoryzowanym z moich okolic :zawstydzona/y:

Słuchajcie tak w kwestii organizacyjnej: chyba warto by dokonać już jakichś wpłat zaliczek - a reszta na miejscu przy wyjeździe zapewne. Żeby pan się mógł połapać w ilościach grudnióweczek (może potraktuje to jako imprezę grupową i da zniżki) to może wpłacajmy zaliczki z wpisem w tytule "zjazd grudniówek".

Co o tym myślicie?

Identyfikatory koniecznie:-D:-D kurna teraz zaluje ze jestem tygrysem moglam sobie jakis normalniejszy nick wybrac:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry