Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
justyna czyli 3 osoby bo do 5 lat za darmo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a czy z wawy bedzie któraś mamusia jechała pociągiem? bo sama nie mam odwagi:-(
Mnie się pomysł z karteczkami podoba - bo też nie mam pamięci do imion i nazwisk. A jak ma być kilkadziesiąt osób to może być ciężko.....Cześć!
Ja na bank jadę samochodem, niestety ze względu na liczebność rodzinki nie dysponuję wolnymi miejscami, więc nie mogę pomóc niezmotoryzowanym z moich okolic
Słuchajcie tak w kwestii organizacyjnej: chyba warto by dokonać już jakichś wpłat zaliczek - a reszta na miejscu przy wyjeździe zapewne. Żeby pan się mógł połapać w ilościach grudnióweczek (może potraktuje to jako imprezę grupową i da zniżki) to może wpłacajmy zaliczki z wpisem w tytule "zjazd grudniówek".
A jak się spotkamy na miejscu to zaopatrzmy się w samoprzylepne karteczki i każda z nas napisze swój nick z forum na sobie i rodzince - żebyśmy się porozpoznawali bo mimo tego, że wklejamy sobie na forum i na nk zdjęcia to może być ciężko
Co o tym myślicie?
No mysle, ze nie zaszkodza takie karteczki a ile smiechu bedzie tylko nie miem czy moj maz sie zgodzi sobie przyczepic: " Mariusz- mąż mopka"A jak się spotkamy na miejscu to zaopatrzmy się w samoprzylepne karteczki i każda z nas napisze swój nick z forum na sobie i rodzince - żebyśmy się porozpoznawali bo mimo tego, że wklejamy sobie na forum i na nk zdjęcia to może być ciężko
Cześć!
Ja na bank jadę samochodem, niestety ze względu na liczebność rodzinki nie dysponuję wolnymi miejscami, więc nie mogę pomóc niezmotoryzowanym z moich okolic
Słuchajcie tak w kwestii organizacyjnej: chyba warto by dokonać już jakichś wpłat zaliczek - a reszta na miejscu przy wyjeździe zapewne. Żeby pan się mógł połapać w ilościach grudnióweczek (może potraktuje to jako imprezę grupową i da zniżki) to może wpłacajmy zaliczki z wpisem w tytule "zjazd grudniówek".
A jak się spotkamy na miejscu to zaopatrzmy się w samoprzylepne karteczki i każda z nas napisze swój nick z forum na sobie i rodzince - żebyśmy się porozpoznawali bo mimo tego, że wklejamy sobie na forum i na nk zdjęcia to może być ciężko
Co o tym myślicie?