reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyglądać sexy

reklama
Madziunia też bym się wybrała na jakąś zbiorową gimnastykę, tak samej w domu cięzko się zmobilizować. Muszę popatrzeć gdzie w okolicy jest jakaś ciekawa oferta.

Eg super fryzurka. Też myślę o krótkich włosach ale na mysleniu się kończy bo jakoś przyzwyczajenie do długich wygrywa ::) A włosy własnie też zaczęły mi wypadać- najczęściej ich garść znajduję w Kasi łapkach ::)
Karolina też przyłączam się do apelacji o pokaz fryzury! ;D
Madziunia a ja zawsze wolałam ćwiczyć w domu bo na siłownię nigdy nie mogłam się wybrać i przepadały mi karnety. Niedługo też zamierzam zacząć w domu 6Waidera- będę zdawała raport jakie są efekty na brzuszku- podobno rewelacja- zobaczymy ::)

dziewczyny pochwalę się jak osiągnę stan końcowy czyli jeszcze za niedługo farbowanie :) macie pomysł co zrobić ,skoro muszę iść do fryzjera na 3 godz to moze mąż przyniesie mi małą do fryzjera a ja ją nakarmię ? ::) ona tak co 2 godz max chce jeść ::) nie wiecie czy jest taka możliwość ze fryzjerka przyszłaby do mnie do domu i ile by to kosztowało?

karolinna do mnie fryzjerka przychodzi do domu i bierze grosze (ostatnio za 2 strzyżenia chciała 8 złotych, i tak zawsze dostaje więcej :p ), to taka młoda dziewczyna, dopiero po szkole, ale niezła, poza tym uwielbia to co robi :) najlepiej by było gdyby ktos ze znajomych Ci kogoś polecił... są takie co chodzą po domach a nie tylko w salonie, ale nie wiem gdzie szukać poza prywatnymi dojściami ;)

Karolinka- wiem, że są fryzjerki które jeżdzą do klientek. Kwota jaką sobie liczą jest w dużym stopniu zależna od tego ile km muszą dojechać. Moja koleżanka mówiła że w salonie zapłaciłaby 70zł a tak zapłaciła 100... A co do karmienia maleństwa: Mojej siostrze jak była u fryzjera- mąż prywiózł synka na karmienie (wcześniej się po prostu tak umówiła z fryzjerem) ale w grę wchodzi również odciągniecie pokarmu i butelka- chyba że Lenka jej nie toleruje?!

super :) Lence ani razu nie daliśmy butelki i nie chciałabym eksperymentować bo musiałabym lecieć z farbą do domu ;) a fryzjera mam niedaleko to może faktycznie nie weźmie dużo :) mam koleżankę fryzjerkę (taką jeszcze z podstawówki) ale jak zadzwoniłam do niej to okazało się że jest w 6 miesiącu ciąży i musi leżeć ::) myślałam że dużo biorą za takie wizyty bo niby muszą wziąść ze sobą "sprzęt" .I jakby co to chyba faktycznie umówię się na karmienie w salonie :) poprawiłyście mi humor bo byłam tym trochę przygnębiona :)

Mi własy tez zaczeły wypadać. Miałam po porodzie zapuszczać bo w czasie ciazy sciełam dos drasytcznie ale chyba narazie nic z tego nie wyjdzie przez te wypadajace włosy.

reklama
Do góry