reklama
emih
Fanka BB :)
Eg super fryzurka. Też myślę o krótkich włosach ale na mysleniu się kończy bo jakoś przyzwyczajenie do długich wygrywa : A włosy własnie też zaczęły mi wypadać- najczęściej ich garść znajduję w Kasi łapkach :
Karolina też przyłączam się do apelacji o pokaz fryzury! ;D
Madziunia a ja zawsze wolałam ćwiczyć w domu bo na siłownię nigdy nie mogłam się wybrać i przepadały mi karnety. Niedługo też zamierzam zacząć w domu 6Waidera- będę zdawała raport jakie są efekty na brzuszku- podobno rewelacja- zobaczymy :
Karolina też przyłączam się do apelacji o pokaz fryzury! ;D
Madziunia a ja zawsze wolałam ćwiczyć w domu bo na siłownię nigdy nie mogłam się wybrać i przepadały mi karnety. Niedługo też zamierzam zacząć w domu 6Waidera- będę zdawała raport jakie są efekty na brzuszku- podobno rewelacja- zobaczymy :
dziewczyny pochwalę się jak osiągnę stan końcowy czyli jeszcze za niedługo farbowanie macie pomysł co zrobić ,skoro muszę iść do fryzjera na 3 godz to moze mąż przyniesie mi małą do fryzjera a ja ją nakarmię ? : ona tak co 2 godz max chce jeść : nie wiecie czy jest taka możliwość ze fryzjerka przyszłaby do mnie do domu i ile by to kosztowało?
karolinna do mnie fryzjerka przychodzi do domu i bierze grosze (ostatnio za 2 strzyżenia chciała 8 złotych, i tak zawsze dostaje więcej ), to taka młoda dziewczyna, dopiero po szkole, ale niezła, poza tym uwielbia to co robi najlepiej by było gdyby ktos ze znajomych Ci kogoś polecił... są takie co chodzą po domach a nie tylko w salonie, ale nie wiem gdzie szukać poza prywatnymi dojściami
emih
Fanka BB :)
Karolinka- wiem, że są fryzjerki które jeżdzą do klientek. Kwota jaką sobie liczą jest w dużym stopniu zależna od tego ile km muszą dojechać. Moja koleżanka mówiła że w salonie zapłaciłaby 70zł a tak zapłaciła 100... A co do karmienia maleństwa: Mojej siostrze jak była u fryzjera- mąż prywiózł synka na karmienie (wcześniej się po prostu tak umówiła z fryzjerem) ale w grę wchodzi również odciągniecie pokarmu i butelka- chyba że Lenka jej nie toleruje?!
super Lence ani razu nie daliśmy butelki i nie chciałabym eksperymentować bo musiałabym lecieć z farbą do domu a fryzjera mam niedaleko to może faktycznie nie weźmie dużo mam koleżankę fryzjerkę (taką jeszcze z podstawówki) ale jak zadzwoniłam do niej to okazało się że jest w 6 miesiącu ciąży i musi leżeć : myślałam że dużo biorą za takie wizyty bo niby muszą wziąść ze sobą "sprzęt" .I jakby co to chyba faktycznie umówię się na karmienie w salonie poprawiłyście mi humor bo byłam tym trochę przygnębiona
reklama
empolan
listopad '05 wrzesień '09
Eg widzę, że kolejna mamusia ma figurę, po której nie można poznać, że była w ciąży Fajnie wyglądasz
Podziel się: