reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyglądać sexy

My wreszcie dorwalismy sie do cyfrówki i Maja ma pierwsze zdjęcia z mamą, która ostatnio bardzo nie lubi się fotografować
10003113gk.jpg

10003144lt.jpg

reklama
Teraz już widać że Majeczka to wykapana mama ;D I jeśli chodzisz na solarium (a widać) to opalenizna wyjątkowo ci służy... Też byn tak chciała... a mam uczulenie :(

Wróciłam od kosmetyczki i po takim relaksie mogę wstawać w nocy do malucha nawet 5 razy  :laugh: Jedynie cena zabiegu mnie troszkę otrzeźwiła- za czyszczenie twarzy + peeling + maseczki =85zł. W zeszłym roku płaciłam 65zł. Ciekawa podwyżka...

Trzy dni temu mój mąż pofarbował mi włosy. Kolor miał być zbliżony do mojego, taki średni brąz a wyszedł prawie czarny. A poza tym coś po tej farbie strasznie mi włosy zaczęły wychodzić. I co ja teraz mam zrobić? Bo chciałam sobie zapuścić, a tu pewnie trzeba będzie ściąć, żeby się wzmocniły... :mad:

Pycha solarium i rozjaśnianie Ci służą. Fajnie wyglądacie razem. Takie roześmiane fotki :) Opalona, bluzeczka bez rękawów - jak latem 8)
A jeśli chodzi o podobieństwo, to co do oczu nie będę się wypowiadać, ale brodę i nos moim zdaniem Maja ma po mamusi ;)

A ja w ramach lepszego wyglądu zjadłam dzisiaj 2 pączki ;D Będzie mnie więcej :p

Dziewczyny dzieki za komplementy.

Opalona, bluzeczka bez rękawów - jak latem
Przy Mai zawsze jest mi goraco ;D

ale brodę i nos moim zdaniem Maja ma po mamusi
właśnie na poczatku wszyscy mówili, że górna połowa twarzy to tatuś, a dolna to mamusia

A żeby wyglądać seksi to tez wczoraj spałaszowałam 2 pączki i 4 faworki

reklama
pycha wyglądasz mniam ;D

a co do pączków...to wczoraj 4!!!! i trochę faworków... wyrzuty sumienia są,ale nie za duże ;)

Do góry