zauważyłam że rozstępy zaczęły pomalutku(bardzop pomalutku ale jednak) robić mi się mniejsze tylko teraz pytanie: mam dwa kremy do rozstępów i albo ten pierwszy którego używałam dłużej zaczął w końcu działać(wiadomo systematyczność) albo ten cepan tak szybko zadziałał ;D tak czy siak,jestem zadowolona
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
ANULKO JESTEŚ ŚLICZNĄ MAMĄ, NIE WIEM CZEMU ALE ZAWSZE WYOBRAŻAŁAM SOBIE CIEBIE JAKO BLONDYNKĘ
A JA JESTEM ZADOWOLONA, BO JUŻ JESTEM ŁADNIE OPALONA (JAK MI SIĘ ZRYMOWAŁAO :laugh: ) I ROZSTĘPY NIE SĄ JUŻ TAK WIDOCZNE, JESZCZE ŻEBYM TYLKO MIAŁA SILNĄ WOLE TROCHE POĆWICZYŁA, BO BRZUCHOL OGROMNY
A JA JESTEM ZADOWOLONA, BO JUŻ JESTEM ŁADNIE OPALONA (JAK MI SIĘ ZRYMOWAŁAO :laugh: ) I ROZSTĘPY NIE SĄ JUŻ TAK WIDOCZNE, JESZCZE ŻEBYM TYLKO MIAŁA SILNĄ WOLE TROCHE POĆWICZYŁA, BO BRZUCHOL OGROMNY
reklama
emih
Fanka BB :)
Jeszcze śnieg leży... ale coś wiosną mi zapachniało przez to wczorajsze słońce toteż postanowiłam nasilić pracę nad sobą (bo przez ostatni mieiąc waga stanęła a chciałabym jeszcze schudnąć) i postanowiłam znów wziąść się za ćwiczenia i wklepywanie kremów. Ufff. Już jestem zmęczona na samą myś : I przestaję jeść pieczywo ;D To Kasi nie zaszkodzi,a mi moż pomoże ;D
Podziel się: