reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyglądać sexy

Mi się zrobiło kilka rozstępów koło blizny po cc.Jak bułam u gina gdy weszłam do gabinetu usłyszałam Ojak pani ładnie wygląda zero brzuszka.Miło się zrobiło rumieniec na twarzy zaraz wyskoczył a to tylko dlatego że jeszcze coś tam na brzuszku zwisa.Kiedy to zniknie/

reklama
Mi po ciązy zostało 5 kilogramów i kilka rozstępów i to na piersiach. Chciaż inni mi mówiąze dobrze wyglądam to ja bym chciała zrzucić te kilogramy ale będzie ciężko bo jestem straszny łakomczuch. zastanawiam się czasem czy mordować się z zrzucaniem kilogramów, bo mąz mi ciągle mowi że woli jak jestem taka bardziej mięciutka i okraglutka:):)...

Empolan... dorwałam aparat i obiecane zdjęcie  :-[ Ps. dziewczyny!- pokażcie się nam...  8)

Empolan dzięki ;D Nie ma jak komplement na kobiecą duszę ;D A Kasia i oszem jeszcze niedawno była w brzuszku... Pamiętam jak w talii miałam 108cm i 23kg więcej ::)

Almetka ja używałam kremu Avon bo właśnie zawsze "na wiosnę" pomagało mi jego wcieranie przez ok miesiąc i to bez specjalnych masaży. Teraz też widzę efekty tylko że nie aż tak "piorunujące" jak na krem :(

Powiem wam dziewczyny że chyba najlepszym sposobem na płaski brzuch jest jego wciąganie a można się do tego naprawdę przyzwyczaić i ćwiczy się w ten sposób non stop ::) Ale trochę ćwiczę brzuszki- to fakt- jak mi się przypomni i Kasia mi "da" ;) I wcieranie kremu chyba też dało efekty ;D WY niedługo (a może już?!) też będziecie mieć "tarki" na brzuchach! ;D

reklama
A mi po ciąży włosy się co prawda wzmocniły, ale skóra zrobiła się paskudnie sucha :( Też macie takie skutki uboczne? Nigdy wcześniej nie musiałam smarować twarzy, a teraz tak mnie ściąga po kąpieli, że szok. Z tym się mogę pogodzić, bo czas najwyższy, żeby zacząć się czymś smarować. W końcu nie jestem już najmłodsza ;) Ale na noga i rękach też Sahara. Balsamy pomagają na krótko.

Do góry