reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wyglądać sexy

No to ja muszę się pochwalić ;D Dziś wagę o mało co nie wycałowałam bo wskazała prawie wagę papierkową (tzn z pierwszej wizyty ciązowej) Brakuje 0,5kg ;D Ale i tak ciągnę dalej "gehennę" ćwiczeniową bo chcę jeszcze z 2-4kg ;D

I ja w pzeciwieństwie do Empolan na lato zapuszczam włosy bo do tej pory zawsze nosiłam do ramion... Choć nie powiem... świeżbi mnie aby je ściąć :-X

reklama
mnie też nosi żeby ściąć i mam nawt upatrzoną fryzurkę ;) tzn widziałam w tv Magdalenę Różdżkę w rozpuszczonych włosach,wyglądała super ale jej zdjęcia w rozpuszczonych włosach nie ma nigdzie na necie :p i dalej włosów nie ścięłam :p

Emih gratuluję silnej woli :) U mnie ćwiczenia skończyły się na postanowieniach ::) U mnie do wagi z pierwszej wizyty już tylko 1,5 kg, ale do pożądanej aż 6,5. A do dżinsów sprzed ciąży to tak jescze 2 brakują ;), bo co prawda się wcisnę, ale bokami się wylewa co nieco ;D

Empolan z tą silną wolą jest różnie... Czasem mimo jej nie mam siły położyć się na podłodze i ćwiczyć brzuszki bo boję się że na niej usnę ;) Ale brzuch już mam płaski, tylko jak siedzę to jeszcze trochę skóry niepotrzebnej się "wala" wokół talii ::) Ps. Ciekawa jestm jak w takiej grzywce wyglądasz (bo to zdjęcie obok postów- bez grzywki- to twoje prawda? ;D

A już się pokazuję :) Wczoraj po fryzjerze od razu zażyczyłam sobie sesję z Kamilkiem :)
zgrzywka24gv.jpg

Acha, acha ;D Podtrzymuję opinię Justyny ;D PS. Wiesz... jakoś tych dodatkowych kilogramów to u ciebie nie widać.. :-X Super!

Dziękuję, dziękuję w imieniu Kamila i swoim :) Zawstydziłam się :-[ A kilogramów nie widać, bo umiejscowiły się całkiem w innym miejscu niż twarz ;)
A tak w ogóle to Was też bardzo chętnie bym zobaczyła :)

reklama
Empolan zamelduję się wizualnie (* z Kasią) jak tylko aparat dotrze do domu (z pracy :mad: ) choć prosić faceta żeby o czymś pamiętał to... ::)

Do góry