reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wyglądać sexy

Na moje zdjęcie poczekacie bo niestety nie posiadam na stałe cyfrówki, jak przyjedzie do mnie kuzynka czy kumpela to zrobie sesje zdjeciowa i sie zaprezentuje :D

reklama
My tu "gadu- gadu" dziewczyny, a wyszło trochę słońca i ja ślepak zauważyłam cellulit na nogach... Nie to żebym nie była świadoma jego istnienia, tylko nie wiedziałam że tak w oczy się rzuca ;) Czy stosowałyście coś, kiedyś, a może teraz? Możecie coś polecić?! Mi zawsze pomagał krem z Avonu, ale teraz minął miesiąc i okazuje się, ze niekonicznie 8)

Mnie też pomagał krem avonu ale to wymagało systematycznego smarowania połączonego z masarzem i prawdę mówiąc myślę że jakikolwiek środek pomoże byle by codziennie zrobić sobie nie długi ale dosyć intensywny masarz po kąpieli.

Ja nie zawsze mam siłę. Co widać bo i efekty nie są imponujące mimo iż używam kremu mustela.
Muszę się szybko wziąć za siebie bo wybieramy się na bal karnawałowy i do tego czasu muszę się doproadzić do ładu.

Mnie wczoraj na duchu podniósł kuzyn męża jak przyjechał zobaczyć małego wczesniej go nie widział i stwierdził ze przez ciąże wyładniałam i nawet nie widać że byłam w ciązy. Jak to miło usłyszeć coś takiego bądz co bądz obcego faceta. Ciekawe czy on tak sam z siębie czy został poinstruawany przez żonę? ;D

to na pewno bardzo miłe! :) jak byli u nas ostatnio znajomi to powiedzieli że nie mogą się na mnie napatrzeć i że macierzyństwo mi służy ;D 8)

Kunda, Karolinna ale macie fajnie z tymi komplementami :) Mi nie mówią, że lepiej wyglądam :( :( :( ;) Dobrze, że mąż od czasu do czasu wspomni, że mi znowu talię widać ;D i że cellulit zniknął ;D

Nic nie używałam :mad: Wkurzyłam się, bo całą ciążę smarowałam się specyfikami na rozstępy, a i tak przed samym porodem i po nawychodziło mi paskudztwo. Na cellulit się nie smarowałam, bo mi przestałam wierzyć w efekty. Jakoś sam zniknął. No tak całkiem wszystek to nie ;) Ale mąż się szczegółów nie czepia :laugh:
Gdzieś czytałam, że jest taki rodzaj cellulitu, który powstaje wtedy, kiedy organizm wodę zatrzymuje np. w czasie ciąży. Może taki miałam. Organizm wodę wypuścił i cellulit zniknął. Większość ... ::)

ja własnie się szykuję do wyjścia i założyłam spodnie, które nosiłam w ciąży. I myslę sobie : "kurcze, ale fajne uczucie mieć na sobie za luźne spodnie i musieć do nich zakładac pasek" ;D tylko że jak załozyłam pasek, to okazało się, że zapina się dwie dziurki dalej niż zawsze.... :mad:
a rozstepy mi tez wyszły po porodzie, myślałam, że skoro nie było przed, to po już nic nie przybedzie... :mad:
no ale mi tez mowią, że dobrze wyglądam i nie widać w ogóle że byłam w ciąży, ale ja i tak swoje wiem :p

reklama
jak byłam u swojej lekarki na wizycie to się mnie spytała czy ja w ogóle coś jem, bo tak szczupło wyglądam..no chyba trochę przesadziła, bo mi jeszcze 5 kilo zostało i naprawde nie wiem jak się tego pozbyć :( :(

Do góry