reklama
Wiecie co ja to jestem chyba okropną matką, mój Kamil też ma uczulenie i skazę białkową a mimo to gdy mam okropną chętkę na słodkie to nie mogę się powstrzymać, a potem skutki są "wysypkowe" a czasem "wymiotne". Muszę chyba kupic sobie magnez bo podobno jak go brakuje to się okropnie chce słodkiego...
Empolan chylę czoło...
Empolan chylę czoło...
eg16,a mozna je pic jak sie karmi piersia?? ja tez mam straszna ochote na slodycze,ale maluszek ma skaze bialkowa i na szczescie sie powstrzymuje. jak na razie w cinam landrynki kupilam sobie dzis fajna bluzke a tu zwisa falda na brzuchu na ktora nie moge juz patrzec.
Pycha jak to jest z rozstepami po solarium??czytalam gdzies,ze staja sie wtedy bardziej widoczne. dalas mi nadzieje,ze moze uda sie jakos je "zatuszowac". moje na brzuchu sa po prostu okropne...
Pycha jak to jest z rozstepami po solarium??czytalam gdzies,ze staja sie wtedy bardziej widoczne. dalas mi nadzieje,ze moze uda sie jakos je "zatuszowac". moje na brzuchu sa po prostu okropne...
Szczerze powiedziawszy nie wiem, sprawdziłam i nie ma na opakowaniu ani ulotce zadnej informacji czy mogą ją pić kobiety karmiące piersią. Ale to są różne zioła a z tym byłabym ostrożna, w końcu przeszłoby to do mleka. Jak chcesz to zapytaj lekarza, powinien Ci powiedzieć czy możesz stosować takie herbatki. Napewno nie ma ona działania przeczyszczającego bo piję ją już tydzień i takiego efektu nie zauważyłam.
Jutro przyjezdżają do mnie kumpele z byłej pracy z mężami, w co ja się mam ubrać zeby brzucha nie było widać??
Jutro przyjezdżają do mnie kumpele z byłej pracy z mężami, w co ja się mam ubrać zeby brzucha nie było widać??
reklama
Podziel się: