reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wyglądać sexy

Pycha ja też uwielbiam słodycze i nie mam siły aby je zupełnie wyeliminować :mad: Lubię jak zawsze coś słodkiego w domciu jest, poprostu jestem strasznym łasuchem :p

reklama
ja planuję zafarbować włosy na blond ;D ale tak za miesiąc lub dwa,jak się przekonam że włosy już nie wypadają ;) a słodycze?? mniam,są momenty że się nie opanowywuję :p

Wiecie co ja to jestem chyba okropną matką, mój Kamil też ma uczulenie i skazę białkową a mimo to gdy mam okropną chętkę na słodkie to nie mogę się powstrzymać, a potem skutki są "wysypkowe" a czasem "wymiotne". Muszę chyba kupic sobie magnez bo podobno jak go brakuje to się okropnie chce słodkiego...
Empolan chylę czoło...

Zaczęłam pić herbatki System Slim Figura (3 rodzaje- spalanie, oczyszczanie, stabilizacja) jeśli zaczną pomagać dam wam znać. Na razie piję to od 5 dni więc jeszcze nie wiem czy będzie jakiś efekt.

eg16,a mozna je pic jak sie karmi piersia?? ja tez mam straszna ochote na slodycze,ale maluszek ma skaze bialkowa i na szczescie sie powstrzymuje. jak na razie w cinam landrynki :) kupilam sobie dzis fajna bluzke a tu zwisa falda na brzuchu na ktora nie moge juz patrzec.
Pycha jak to jest z rozstepami po solarium??czytalam gdzies,ze staja sie wtedy bardziej widoczne. dalas mi nadzieje,ze moze uda sie jakos je "zatuszowac". moje na brzuchu sa po prostu okropne...

Szczerze powiedziawszy nie wiem, sprawdziłam i nie ma na opakowaniu ani ulotce zadnej informacji czy mogą ją pić kobiety karmiące piersią. Ale to są różne zioła a z tym byłabym ostrożna, w końcu przeszłoby to do mleka. Jak chcesz to zapytaj lekarza, powinien Ci powiedzieć czy możesz stosować takie herbatki. Napewno nie ma ona działania przeczyszczającego bo piję ją już tydzień i takiego efektu nie zauważyłam.
Jutro przyjezdżają do mnie kumpele z byłej pracy z mężami, w co ja się mam ubrać zeby brzucha nie było widać?? :(

w tym wątku miałyśmy się prezentować..... ;)  ::)

mae6qh.jpg

jakies dziwne oczy mi wyszły, no ale trudno... ;)

madziunia jesteś śliczna . I podziwiam bo pierwszy syn jest całkiem spory a Tobie udało się zachować urodę! respekt.

reklama
Do góry