reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wyglądać sexy

reklama
u mnie włosy ok! w ciązy było strasznie przetłuszczały mi się że hej :p a teraz mogę ze 3-4 dni nawet nie myć a wyglądaja bardzo fajnie :0 a i paznokcie bardzo mi się wzmocniły :o

empolan ze skórą mam to samo i pomaga mi krem oliatum który kupiłam dla Kasi i tylko on ::) A włosy ok. Wszyscy mówili że będą wypadać, a tu proszę... taka niespodzianka- nic z tego, a są nawet gęściejsze ;D

Z zagęszczonych włosów cieszmy się póki możemy, bo podobno zaczynają wypadać kilka miesięcy po porodzie. Mam jednak nadzieję, że nas to ominie ;) I zostaniemy takie O0 ;)

moje włosy sa bardzo niesworne, nie daja sie wogole ułozyc.Ale cera mi sie poprawiła, wiec nie jes tak zle ;)

a ja powiem szczerze,że tęsknię do cery z ciąży , była super nawilżona, a teraz mam podobnie jak empolan - twarz strasznie sucha, że nie wspomnę już o rękach i nogach, gdzie mimo smarowania i tak jest sucha jak nigdy przedtem :( ale pocieszam się, ze moze to również wynik okresu grzewczego i że na wiosnę będzie lepiej ;)
a włosy jeszcze są ok, jednak czekam tak ok. do trzech miesięcy po porodzie, bo wtedy zaczynają niestety wypadać :mad: a może nas faktycznie to ominie ;) ::)

madziunia Ty właśnie jesteś w trakcie 3 miesiąca po porodzie i jak czytam nie wypadają Ci włosy,ciekawe jak będzie u mnie,łykam witaminki dla kobiet karmiących więc mam nadzieję że mnie to ominie ::) :p

Ja w koncu jestem w miare zadowolona ze swojego wyglądu, zaczęłam chodzić na solar i rozstępy juz nie są tak bardzo widoczne, pozatym buźka lepiej wygląda jak opalona, włosy troszke rozjaśniłam, ale zamierzam jeszcze bardziej, ale to za jakis czas, bo boje się ze mi całkiem wypadną po farbowaniach. Tylko ten wielki brzuch, nie moge sie go pozbyć, bo uwielbiam słodycze i nie mam sil;nej woli. :mad:

Pycha ja też uwielbiam słodycze i z silną wolą to u mnie kiepsko.
A co do włosów to mi wypadają okropnie a co najgorsze w ciąży mi też wypadały. Mam nadzieję że łysa nie zostanę, a jak znajdę chwilę to muszę się wybrać do fryzjera.

reklama
Ja bardzo powolutku chudnę :) O linię mamusi dba Kamil. Nic słodkiego nie mogę jeść, bo czekolada uczula. Jajka na razie też omijam szerokim łukiem, a prawie wszystkie ciasta i ciastka zawierają jajka. Zostaje mi cukier do herbaty, ale nie lubię :p W ten sposób wyeliminował mi słodycze. Oprócz tego chlebek bez masełka. Niestety nadrabiam ilością ;) I marzę o pizzach, spagetti, chipsach i lodach. Jak skończy mi się dieta, jak nakupię sobie wszystkiego co niezdrowe albo uczulające, jak się najem .... ;D
Swoją drogą nie podejrzewałam się o taką silną wolę. No, ale motywację mam silną ;) Moją motywacją jest uniknięcie wysypki ;) Oponka na brzuchu chyba by mnie do tych wszystkich pyszności tak skutecznie nie zniechęciła.

Do góry