reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

Bedyta- błagam nawet nie pisz ile ważysz bo sie pochlastam:sorry2:;-)

Linea- jem mniej, słodkiego prawie w :-pogóle ale abym czuła się lżej to bym nie powiedziała

i zaczełam odwyk
jestem uzależniona od cocacoli więc jest mi cholernie ciężko:no:

ile ważę to ja nie wiem bo wagę z domu eksmitowałam po porodzie:-p i ważę sie
"u ludzi" przy okazji:-D

reklama
i ważę sie
"u ludzi" przy okazji:-D
Ja wlasnie tez i sie wczoraj zwazylam tak przy okazji wizyty u kolezanki, no i wyszlo 56,9 kg :eek::baffled: Ale tlumacze sobie, ze to 0,9kg to przez duze piwko wypite chwile wczesniej i obfity obiadek :-p

Bedytka, ile wazysz? Ja tam jestem bardzo ciekawa :-)

ja wlasnie na sniadanie wtrabilam 5 michalkow :D dziekuje bardzo mi smakowaly :D

od dzis zacyznam spowrotem biegac i cwiczyc bo zaczynam obrastac na nowo :D

A ja sie wczoraj popłakałam u mojego G na wizycie :baffled:
wlazłam na jego wagę elektroniczna a tam 74 kg :szok::szok::szok: i sie poryczałam :rofl2:
a on spokojnie do mnie -co sie stało???
ja na to,ze od miesiaca jestem na diecie i schudłam już z 79kg na 72 kg a tu mi pokazuje 74kg i ze jednak nie schudłam tyle ile sądziłam!!!:baffled::-(
Na co mój G- a przepraszam co pani ma na sobie jak sie wazy w domu???
ja mówię,ze bieliznę a najczęściej to nic :rofl2:
No i okazało się,ze to moje ciuchy tyle ważyły bo jak zdjęłam buty i dżinsy(do badania) i stanęłam znowu na wadze to było już 72,8 kg :-D
TAKŻE KOCHANE ZACHĘCAM DO WAŻENIA SIE W BIELIŹNIE A NAJLEPIEJ NA GOLASKA-bo każde ubrania ważą inaczej i waga tez inna ;-)

Dziewczyny chętnie się do Was przyłącze, ja bym tak chciała schudnąć 4-5 kg, byłoby idealnie:happy:
Od dzis bez kolacji i słodyczy:nerd:

Dziewczyny, przepraszam jak nie doczytałam lub pominęłam, czy któraś z Was stosowała Clarinol Cla 1000? Spotkałam się z pochlebnymi opiniami na jego temat-cena też przystępna na allegro, więc się zastanawiam czy go nie kupić. Ja nie mam dużo do zrzucenia. W sumie wagę mam w normie, ale wiadomo chciałoby się lepiej wyglądać:sorry:

no wzmożony apetyt po linei, to chyba niezbyt dobry objaw:szok:

Mikusia- jezeli masz wage w normie i jestes z niej zadowolona a tylko chcesz sie popraiwc to moze kup sobie jakies mazidełaka ujedrniajace , bo po co Ci prochy??

a myślicie ze jak połkne linee w trakcie spożywania bułeczek maślanych z nutella to tez cos podziała:eek:;-)bo właśnie tak zrobiłam:zawstydzona/y:ale mam @ wiec sobie wybaczyłam:-p

Mada78 oj wiesz jak z mazidełakami:-D:-D ja ma za duży cellulitis, a Clarinol to też głownie na skórę:tak: Wiecie teraz po wypłacie kupię i napiszę Wam, czy działa. A co tam a nuż będzie ok

reklama
a myślicie ze jak połkne linee w trakcie spożywania bułeczek maślanych z nutella to tez cos podziała:eek:;-)bo właśnie tak zrobiłam:zawstydzona/y:
Mada, ja tez mam takie" metody" - np. chipsy popijam odchudzajaca herbatka :-p:-D

Ja dalej sie nie zaopatrzylam w Linee, musze w koncu skoczyc do apteki :-p
A apetycik to mi ostatnio dopisuje ;-):-p

Do góry