reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

Bedyta- błagam nawet nie pisz ile ważysz bo sie pochlastam:sorry2:;-)

Linea- jem mniej, słodkiego prawie w :-pogóle ale abym czuła się lżej to bym nie powiedziała

i zaczełam odwyk
jestem uzależniona od cocacoli więc jest mi cholernie ciężko:no:

ile ważę to ja nie wiem bo wagę z domu eksmitowałam po porodzie:-p i ważę sie
"u ludzi" przy okazji:-D

reklama
i ważę sie
"u ludzi" przy okazji:-D
Ja wlasnie tez i sie wczoraj zwazylam tak przy okazji wizyty u kolezanki, no i wyszlo 56,9 kg :eek::baffled: Ale tlumacze sobie, ze to 0,9kg to przez duze piwko wypite chwile wczesniej i obfity obiadek :-p

Bedytka, ile wazysz? Ja tam jestem bardzo ciekawa :-)

ja wlasnie na sniadanie wtrabilam 5 michalkow :D dziekuje bardzo mi smakowaly :D

od dzis zacyznam spowrotem biegac i cwiczyc bo zaczynam obrastac na nowo :D

A ja sie wczoraj popłakałam u mojego G na wizycie :baffled:
wlazłam na jego wagę elektroniczna a tam 74 kg :szok::szok::szok: i sie poryczałam :rofl2:
a on spokojnie do mnie -co sie stało???
ja na to,ze od miesiaca jestem na diecie i schudłam już z 79kg na 72 kg a tu mi pokazuje 74kg i ze jednak nie schudłam tyle ile sądziłam!!!:baffled::-(
Na co mój G- a przepraszam co pani ma na sobie jak sie wazy w domu???
ja mówię,ze bieliznę a najczęściej to nic :rofl2:
No i okazało się,ze to moje ciuchy tyle ważyły bo jak zdjęłam buty i dżinsy(do badania) i stanęłam znowu na wadze to było już 72,8 kg :-D
TAKŻE KOCHANE ZACHĘCAM DO WAŻENIA SIE W BIELIŹNIE A NAJLEPIEJ NA GOLASKA-bo każde ubrania ważą inaczej i waga tez inna ;-)

Dziewczyny chętnie się do Was przyłącze, ja bym tak chciała schudnąć 4-5 kg, byłoby idealnie:happy:
Od dzis bez kolacji i słodyczy:nerd:

Dziewczyny, przepraszam jak nie doczytałam lub pominęłam, czy któraś z Was stosowała Clarinol Cla 1000? Spotkałam się z pochlebnymi opiniami na jego temat-cena też przystępna na allegro, więc się zastanawiam czy go nie kupić. Ja nie mam dużo do zrzucenia. W sumie wagę mam w normie, ale wiadomo chciałoby się lepiej wyglądać:sorry:

no wzmożony apetyt po linei, to chyba niezbyt dobry objaw:szok:

Mikusia- jezeli masz wage w normie i jestes z niej zadowolona a tylko chcesz sie popraiwc to moze kup sobie jakies mazidełaka ujedrniajace , bo po co Ci prochy??

a myślicie ze jak połkne linee w trakcie spożywania bułeczek maślanych z nutella to tez cos podziała:eek:;-)bo właśnie tak zrobiłam:zawstydzona/y:ale mam @ wiec sobie wybaczyłam:-p

Mada78 oj wiesz jak z mazidełakami:-D:-D ja ma za duży cellulitis, a Clarinol to też głownie na skórę:tak: Wiecie teraz po wypłacie kupię i napiszę Wam, czy działa. A co tam a nuż będzie ok

reklama
a myślicie ze jak połkne linee w trakcie spożywania bułeczek maślanych z nutella to tez cos podziała:eek:;-)bo właśnie tak zrobiłam:zawstydzona/y:
Mada, ja tez mam takie" metody" - np. chipsy popijam odchudzajaca herbatka :-p:-D

Ja dalej sie nie zaopatrzylam w Linee, musze w koncu skoczyc do apteki :-p
A apetycik to mi ostatnio dopisuje ;-):-p

Do góry