reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

Karoo- i jak dietka?? wytrzymujesz??trzymam kciuki za Ciebie i mężusia:-)

a ja nadal ileś tam kilo za duzo i linea sie skonczyła ale do apteki za daleko;-)

Ja linee danej biore i pomaga :-)
Dietka mnie powalila na kolana jak pojechalam do mamy i przyszedl wieczor ze byl grill :eek: Wscieklam sie na siebie :-( ale coz - i tak schudlam i to ladne troche bo sie dzisiaj wcisnelam w spodnie rozmiar mniejsze niz 3 tygodnie temu ;-)

reklama
dziewczyny jestescie WIELKIE!!! ale zupelnie nie w fizycznym tego slowa znaczeniu!!!

podziwiam was i chyle glowe.. ja od wyjazdu na floryde nie robie nic.. musze zaczac cwiczyc znowu bo widze ze obrastam.. malo to znajomy mi przywiozl herbatke z polski i nawet jej nie pije - NIEDOBRZE.... prosze trzymajcie i za mnie kciuki bym wytrzymala i sie wziela spowrotem za siebie!

Bedytko wiem ze pytalas o moje wymiary ale nie mam mojeg centrymetra .. gdzies sie zapodzial mozse i lepiej :D ale jak znajde to siepomierze :D

i tak schudlam i to ladne troche bo sie dzisiaj wcisnelam w spodnie rozmiar mniejsze niz 3 tygodnie temu ;-)
Super, gratulacje kochana :tak::-):tak:
Oby tak dalej :tak::tak::tak:

Domiska, trzymam kciuki :tak:Ale Ty taka laska, ze mala przerwa w cwiczeniach Ci nie zaszkodzi :tak::-)

Ja popijam dalej herbatke anycellulitisowa, regularnie 2 saszetki dziennie i jest dobrze na udach i pupie :-):-):-) Brzuch flaczek, ale to bez cwiczen nie ma szans niestety :sorry:

Karoo- gratulacje, wielkie gratulacje:-)

Sandra
- podaj nazwę tej herbatki:sorry:może na mnie tez podziała, choć trochę:-p

Domiska- Ty to juz daj spokój z narzekaniem, cały czas mam przed oczami twoja fotke na plaży...co za ciałko:tak:

normalnie same sukcesy:-D
ollesia a co Ty chcesz niby robić??
karoo tak trzymaj:-) super, że waga zaczęła lecieć, a Ty kochana to możesz mieszać te środki czy już meridii nie bierzesz??

Ollesia podpisuje sie pod Twoim postem.

Dziewczyny ale wy macie samozaparcia w sobie... ja to co postanowie nie jesc slodyczy to tym wiecej ich jem... jak postanawiam cos zmniejszyc to jem wiecej... i tak wkolko... i mocniej sie staram nie jesc za duzo tym gorzej mi to idzie... no i waga w jednym stoi miejscu. Moj ce to bylo 3 kg... a ja nawet na 0.5 kg sie nie moge zmusic.... ja kocham jesc... najlepiej junk.

Bedyta ja w zyciu nie myslalam ze Ty taka wysoka kobieta jestes.... to ja normalnie krasnal przy Tobie.

A ja wlasnie zjadlam Marsa, paczke chipsow i wypilam 3/4 duzej butelki Ice Tea :-p
Nie ma to jak "dieta" w pracy :baffled:

reklama
Do góry