reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

Kurde, tak czytam, czytam, a mi sie nic nie chce... Brzuszki, weider - no nie, katastrofa... :baffled: MŻ zastosuje dopiero od jutra, bo nawpieprzalam sie... nalesnikow z dzemem... A jesli chodzi o cwiczenia, to chyba podpiernicze mojemu kochanemu ze trzy metry linki i zaczne skakac na skakance (jakos na lince grubej zawsze mi bylo najwygodniej). Trzydziesci minut i bedzie git - do tego jakies brzuszki musze zaczac robic mimo wszystko i pompki babskie plus cos na cycki, bo sa w stanie agonalnym. Rany, dnia mi nie starczy...

reklama
STEPPER MI SIę ROZKRACZYł NA AMEN:realmad::realmad::realmad::realmad:moze K. go zdoła reanimować, kuźwa co za szmelc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a pilates fajna sprawa:tak:
błonnik działa od śniadania zjadłam banana i 4 wafle:-)ok 17 ryz z truskaweczkami i jogurtem(troszkę cukru) później tylko soczki lub woda,
normalnie niknę w oczach;-):-D

STEPPER MI SIę ROZKRACZYł NA AMEN:realmad::realmad::realmad::realmad:moze K. go zdoła reanimować, kuźwa co za szmelc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a pilates fajna sprawa:tak:
błonnik działa od śniadania zjadłam banana i 4 wafle:-)ok 17 ryz z truskaweczkami i jogurtem(troszkę cukru) później tylko soczki lub woda,
normalnie niknę w oczach;-):-D

brawo!!brawo!!

a zostanie cus Ciebie na lato:confused:;-):-):tak:

A ja sie przyznaje bez bicia, ze dzisiaj nie poszlam na aerobik...

A pomysl Karoo ze skakanka bardzo mi sie podoba! :tak: Jeszcze Hula Hop "dobrze robi na te sprawy". Ale ja nigdy nie umialam krecic... :no:

A ja sie przyznaje bez bicia, ze dzisiaj nie poszlam na aerobik...

A pomysl Karoo ze skakanka bardzo mi sie podoba! :tak: Jeszcze Hula Hop "dobrze robi na te sprawy". Ale ja nigdy nie umialam krecic... :no:

po rozkraczeniu sie mojego steppera to może skakankę tez sobie sprawię no chyba że K. po pracy będzie miała jeszcze siłę i chęć go naprawić no i jeżeli w ogóle sie da ten złom naprawić:wściekła/y:bo drugiego to na pewno nie kupię:wściekła/y:
hula hop hmmm no tez dobry pomysł tylko gdzie ja znajde z taką duża srednica:baffled:;-)

Ale sie rozkręciłyscie:-) Ja tez zaczęłam ćwiczyć, bo pomimo tego, mam nadzieje chwilowego śniegu, idzie wiosna i trzeba jakoś wyglądąć. Dziś zaliczyłam siłownię i jutro tez się wybieram. Do końca marca pochodzę tak sobie na jakieś zajecia fitnessowe. Ale od kwietnia wykupuje karnet i dwa razy w tygodniu bedę śmigać.
Z odmawianiem jedzenia jest gorzej:zawstydzona/y: , ale postaram sie też nie rzucać na słodycze (do domu jest zakaz kupowania słodkości) zobaczymy. Chciałabym zrzucić 10 kg i ujędrnić sobie co poniektóre części ciała
A i jak najszybciej kupuje blonnik.:-)

Trzeba się do was przyłączyć bo i mnie po ciązy zostało co nieco czyli 7 kg do sprzedania. Zabieram się do robienia brzuszków.

no SIERPIEń się porządnie do roboty wziął... oj fajnie,że się taki wątek pojawił...

ja tez poskacze na skakance 10 min dziennie+ wspomniane ciężarki na nogach 10 min+ 2 razy w tygodniu basen- mam nadzieję,że do wesela sie trochę ujędrnie:laugh2:

a co do błonnika- tez sobie sprawię:tak:

u mnie tylko krecenie rowerkiem a, ze mam taki co i rece chodza wiec podwojna przyjemnosc:-p tylko mi sie nudzi na nim krecic, do tv mam z nim za daleko, ksiazki nie da rady czytac, jak chce tez cwiczyc miesnie rak:baffled:

co robicie aby zbic nude podczas cwiczen:confused::confused::confused:, ja probowalam sobie wyobrazac jaka bede sexi po cwiczeniach, ale ile mozna;-);-)

reklama
O matko, maz chcial mi zrobic dobrze i kupil mi czekolade, wiec zerarlam cala... Kopnijcie mnie w tylek, prosze!!!

Do góry