reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

leyna, piszesz że pomogło... super napewno wypróbuje!!!

swego czasu używałam tez żelu-kremu na celulit z avonu, tez był bardzo dobry....ale dość drogi (niestety)

reklama
Ja wam moge polecic serum Eveline 3d na cellulit kosztuje koło 14-16zł moze nie likwiduje całkowicie cellulitu ale napewno skora jest bardziej jędrna:-)

Sandra no trochę pomasować trzeba, choćby tyle co by rozsmarować do suchego ;-) ja też jestem leniwiec, więc się zbytnio nie przykładałam do tematu a mimo to pomogło :-p:tak:

Dziewczyny karmiace, z tymi kremami na cellulit to uwazajcie!! Skladniki w nich zawarte przez skore dostaja sie do krwiobiegu, a stamtad niestety do mleczka, moze i nieduzo tego przechodzi, ale ja na pewno ryzykowac nie bede, a Wy - jak uwazacie :-)

jak można dziecko doprowadzic do takiego stanu:szok::szok::szok:

kurde zaczełam ten pilates , daję jakoś radę ale dla mnie to za nudne i powolne, te wdechy i wydechy ło ludzie usnąć można, wole cos szybszego dlatego bardzo ubolewam nad moim rozkraczonym stepperem:no:chyba sprawie sobie jednak skakankę i brzuszki będe walić no i jakies ćwiczonka na wielkgaśne biodra:-p

Leyna, serio pomoglo? :szok: Ja ostatnio czytalam o naturalnych sposobach walki z cellulitem. Bylo tam duzo przepisow na domowe "mazidla". Spisalam sobie i... zgubilam te kartke...
dziewczyny a ja czytalam, ze najlepszym sposobem jest bieganie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
tylko kto ma na to czas i ochote, bo ja nie;-)
chyba kupie sobie ten specyfik co go Leyna wychwala, bo len ze mnie straszny, az dziw mnie bierze, ze sie w ciazy smarowalam:-):-)

reklama
Do góry