reklama
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Dziewczyny karmiace, z tymi kremami na cellulit to uwazajcie!! Skladniki w nich zawarte przez skore dostaja sie do krwiobiegu, a stamtad niestety do mleczka, moze i nieduzo tego przechodzi, ale ja na pewno ryzykowac nie bede, a Wy - jak uwazacie :-)
jak można dziecko doprowadzic do takiego stanu
kurde zaczełam ten pilates , daję jakoś radę ale dla mnie to za nudne i powolne, te wdechy i wydechy ło ludzie usnąć można, wole cos szybszego dlatego bardzo ubolewam nad moim rozkraczonym stepperemchyba sprawie sobie jednak skakankę i brzuszki będe walić no i jakies ćwiczonka na wielkgaśne biodra
kurde zaczełam ten pilates , daję jakoś radę ale dla mnie to za nudne i powolne, te wdechy i wydechy ło ludzie usnąć można, wole cos szybszego dlatego bardzo ubolewam nad moim rozkraczonym stepperemchyba sprawie sobie jednak skakankę i brzuszki będe walić no i jakies ćwiczonka na wielkgaśne biodra
aga31
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
o ja pitole,jak mozna tak dzieci skrywdzic:-(zobaczcie - to jest dopiero słuszna waga
zuza_ch
Sierpniowa mama'06 Zadomowiona(y)
dziewczyny a ja czytalam, ze najlepszym sposobem jest bieganieLeyna, serio pomoglo? Ja ostatnio czytalam o naturalnych sposobach walki z cellulitem. Bylo tam duzo przepisow na domowe "mazidla". Spisalam sobie i... zgubilam te kartke...
tylko kto ma na to czas i ochote, bo ja nie;-)
chyba kupie sobie ten specyfik co go Leyna wychwala, bo len ze mnie straszny, az dziw mnie bierze, ze sie w ciazy smarowalam:-):-)
reklama
jeżeli chodzi o mazidła to z Bilendy maja niezły wybór
mamusie 2005 polecały ten
kosmetyki naturalne Bielenda : kosmetyka bia
mamusie 2005 polecały ten
kosmetyki naturalne Bielenda : kosmetyka bia
Podziel się: