reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

Co do ochudzania też od jakiegoś czsu sie odchudzam fakt spadło mi już 5 kg i waże 59kg :-) i chce wieciej bo niestety ten brzuch mi przeszkadza od czasu do czasu biorę APLEFIT i nie powiem jeść się nie chce aż tak ale słodycze:wściekła/y: koszmar nie ma dnia żebym nie zjadła

reklama
jak tam Wasze zmagania w zrzucaniu?
moja waga mimo świąt stoi w miejscu, i to mnie cieszy, jutro jadę po dżinsy:-p

moja waga pomimo świąt spadła :szok:
ważę już 65 kg...
odkąd jestem na tej diecie bezcukrowej pożegnałam już 4 kg
a jutro jestem umówiona z lekarką od moich grzybków i z tego co mówiła przez telefon, przygotuje dla mnie dietę na najbliższy miesiąc. i zdaje się, że będzie ona bardziej rygorystyczna od tej co sama sobie zafundowałam :baffled:
aż się boję...

Leyna, no to gratuluje! :tak: Widze, ze z goreczki jest :-) Oby tak dalej. No i zycze szybkiego pozbycia sie tych grzybaszczow - moze nowa dietka (tylko zebys po niej nie zniknela zupelnie ;-)) pomoze!

Ja w swieta w sumie tez nie przytylam, bo jakos apetyt mialam slaby, ale za to po Sylwestrze (bo bylo tyle jedzenia) moja waga poszla ciut do gory :-p
No i moje cwieczenia poszly w odstawke :sorry2: Tylko przez 2 dni je robilam - musze sie znowu za siebie zabrac :-)

ja tez od 2 tygodni nie ćwiczę:-:)-( a apetyt bardzo mi dopisuje... jak tak dalej pójdzie, to już za pare tytgodni bedę mogła pożegnac się ze wszystkimi swoimi dotychczasowymi ubraniami... no ale co zrobić:-p:-p

tak w ogóle to chciałabym (może jeszcze nie teraz) zapisać się na jakies zajęcia dla "cięzarnych", bo bez ruchu strasznie źle się czuje... no i od czasu do czasu skocze też na basen...tym bardziej,że od szwagra i szwagierki w ramach prezentu gwiadkowego dostałam karnet (12 wejść) na basen

taaaa.... no i moje diety i cwiczenia poszly razem ze starym rokiem.

Ale sie nie poddaje i zaczelam od wczoraj.
Brzuszki tez byly ... najwiecej radosci z tego mial moj malzonek i moje dziecko. Mateusz na mnie lezal i sie smial, a malzonek trzymal mnie za noge i tez sie smial. A ja liczylam i doliczylam do 15 .... niezle co ;-)

Diete tez zaczelam od wczoraj.

Tak bardzo bym chciala zrzucic te zbedne 6-7 kg przed druga ciaza,

No to ja sie wypowiem:tak::-)...........słodycze dalej zajadam (nawet chrom mi nie pomaga:sorry2:) ....ale po prawie trzy miesięcznej przerwie zaczęłam chodzić na aerobic:tak:....oj, brakowało mi tego:tak:. W domu też próbuje powyginać sie ale niestety moje dziecie mi nie pozwala:-(........A waga stoi:dry:

reklama
ije! ja was dziewcyzny podziwiam!!!!
naprawde chwala i poklon dla was.. tez by mi sie przydalo powyginac.. moze w domu zapuszcze jakies dvd z treningiem i zaczne ? :D sprobuje dzis hihi moze sie uda :D

Do góry