redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
no i ja podobnych rozmiarów jestem:-), mam 175 i 69 i też mam bmi 22, więc wszystko w normie, ale ja w ciąży do 90 dobiłam więc miałam co zrzucać;-)
a teraz dokładnie jak Leyna chciałabym troszkę inaczej tłuszczyk rozmieścić;-)
zapisałam się znowu na vacumed, zobaczymy czy jeszcze jakieś efekty będą, po porzednim razie bardzo zmniejszył mi się celulit i skóra wygładziła, ciekawe czy można bardziej
przypomnijcie mi jak sie mierzy te cale BMI co przez co sie mnozy,. dzieli..... Bedyta wez mnie ze soba!!!!w kazimierzu bylo extra, wiec na vacu tez moze byc fajowo;-)
pod koniec ciazy mialam na stanie 96 kg mala wazyla 4 180 wiec, sam porod scgagnal ze mnie 10 kg, potem przez miesiac meczylam sie z goraczka i chudlam jak szalona.....teraz troche przystopowalo, moim problemem jest niestety brzuch, ktory jest tzw. wysoki dzieki noszeniu biodrowek, i teraz te biodrowki mi go podtrzymuja a ze mam skore, podatna na rozstepy, wiec zafundowalam sobie pod koniec ciazy piekny rozstep z lewej str.... i skore mam bardzo rozciagnieta wiec u mnie przydaly by sie cwiczenia, przydalyby sie ale do wyginania cialem mi jeszcze daleko.............. nie przeszkodzilo mi to jednak ostanio wlozyc 2 czesciowy kostium oczywiscie na plazy polowa ludzi to rodzina byla