reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

U mnie niestety idzie w brzuch, tylek i uda, a stety w cycki :-D, ktore chudna pierwsze przy probach odchudzania ;-) :-p

reklama
no a kobietki jak tam cwiczenia ?:D ruszacie cialkiem troszke?:)

ja przyznam sie szczerze nawet sobie kupilam ostatnio komplet plytek dvd z roznymi treningami i co:D lezy :D

nie no nie narzekam jeszcze strasznie bardzo ale chyba powinnam ograniczyc slodycze bo z wiekiem jeszcze gorzej na sylwetke wplywaja:/

Łoł długo mnie nie było a tu niespodzianka. Asmodis ogromne gratujacje :) No i chyba to będzie pierwsza sierpniowa mamusia w ciąży, czy znów coś przegapiłam? Ale miło spojrzeć na taki suwaczek :) Zdrówka zdrówka i jeszcze raz gratulacje :)

no to od dzis zaczynam wielkie odzchudzanie,
poszłam nawetdo lekarza,zmierzył,mnie zwarzył i dał wspomagajace srodki farmakologiczne. trzymajcie kciuki bo potrzebuje wsparcia,
przede mna co najmnie 20 kilo do zrzucenia:no:
no ale mam silna motywacje. we wrzesniu kolejny wypad rodzinny od M. z firmy i musze do tego czasu chociaz w połowie wyladac jak człowiek no i nawet M. mnie mocno wspiera pomimo ze lubi ponac takie krąglejsze kobiety ale chyba sam widzi ze nie moge juz na siebie patrzec

Aga aż 20 kg? :szok: lekarz Ci to powiedział? że tyle musisz schudnąć? rany boskie :no:
będę trzymać kciuki, ale mam nadzieję, że się nie zakatujesz ;-)

Ja kiedys schudłam 20kg ale ze swojej normalnej wagi:zawstydzona/y: i pozniej były z tego same kłopoty. Opamietałam sie dopiero jak ginekolog mnie postraszyla ze jak tak dalej to moge zapomniec w przyszłosci o dzieciach.(brak okresu, skurczona macica).Jakos z tego wyszłam ale nie było łatwo a troche skrzywiona psychika zostala do tej pory.

Wiec Aga pilnuj sie zebys za duzo nie zaszalała.

reklama
Do góry