reklama
Domiska
Sierpniowa Mama'06
Sandra w ciazy przytylam hm z moze 9 moze na koniec juz bylo 10 kg ;D a Ty? :-)
Bedytko hehe no wlasnie ja tez tak zawsze mowie .. przyjdzie czas i 10 miechow minelo i ten czas nie nadszedl
Bedytko hehe no wlasnie ja tez tak zawsze mowie .. przyjdzie czas i 10 miechow minelo i ten czas nie nadszedl
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Ja tylko 8, ale Sara byla malutka jak sie urodzila, bo wazyla tylko 2750 i miala 54 cm :-)Sandra w ciazy przytylam hm z moze 9 moze na koniec juz bylo 10 kg ;D a Ty? :-)
Domiska
Sierpniowa Mama'06
oo widzisz Sandro to faktycznie nieduzutko - to u ciebie wszytskie kilogramki chyba zniknely wraz z porodem a powiedz Sara urodzila sie w terminie? cyz przed moze?
powiem Ci moja Mala tez nie wazyla bardzo duzo bo 3,05 kg i 53 cm
sandra1982
oo widzisz Sandro to faktycznie nieduzutko - to u ciebie wszytskie kilogramki chyba zniknely wraz z porodem a powiedz Sara urodzila sie w terminie? cyz przed moze?
Sara urodzila sie 6 dni przed terminem, termin mialam na 23-go, a urodzila sie 17-go - sama chciala wczesniej wyjsc ;-) Mysle, ze jakbym ja donosila albo troszke przenosila to 3 kg by przekroczyla :-)
W sumie do konca ciazy nie zaopatrzylam sie w zaden ciazowy ciuszek, a do porodu jechalam w jeansach ;-)
ja w ostatnim okresie też przytyłam ze 2 kilogramy-ale to wynik nie chodzenia w ostatnim czasie na basen... od przyszłego tyg. znów zaczynam...
przed kolejna ciążą muszę się doprowadzić do porzadku głównie chodzi mi o pupe i uda, bo brzuszek jest jak najbardziej ok...
przed kolejna ciążą muszę się doprowadzić do porzadku głównie chodzi mi o pupe i uda, bo brzuszek jest jak najbardziej ok...
Ewa na zdjeciach z wyjazdu widac twój ponętny brzuszek az zazdrość bierze:-(ja w ostatnim okresie też przytyłam ze 2 kilogramy-ale to wynik nie chodzenia w ostatnim czasie na basen... od przyszłego tyg. znów zaczynam...
ja to juz sie nie udzielam na tym watku bo aż wstyd dalej słoniowa sylwetka a ja nie mam na nic czasu, a po całym dniu histerii mojego dziecka padam na twarz wiec ani mysle ćwiczyc
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
ja to bym chciala sie odchudzac a nie moge
sandra1982
Ewa, pozazdroscic brzuszka :-)
Asmodis, a Ty przy 2 dzieciaczkow stracisz nadmiar kilogramow migiem ;-)
reklama
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
ja sie nie martwie kilogramami, bo wiem ze zrzuce, tylko ten zwiadczaly brzuch...jejku...szkoda ze on po ciazy sie nie kurczy i nie wraca na swoje miejsceEwa, pozazdroscic brzuszka :-)
Podziel się: