reklama
ollesia
mama Krecików
A ja generalnie nie jem duzo slodkiego. Ciastko do kawy, albo przy okazji jakiejs imprezy. Ale jak mam @, to uuu! Przedwczoraj nasmazylam sobie gore slodkich placuszkow, a wczoraj wciagnelam dwa wafelki XXL, jeden za drugim... W ogole wszystko wtedy jem podwojnie. U mnie te dwa dodatkowe kilogramy przy @ to nie woda...
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Jaaga, toc Ty zaraz znikniesz
ja tez sie wzielam za cwiczenia codziennie robie kilka rodzajow mam takie zakwasy ze podniesc Julke to wyczyn ale po malu i rzezba na brzuchu bedzie (wracam do stanu przed ciazowego) zgubic chce 2 kg zeby dobic do 50 kg
dominique.p
Fanka BB :)
JAAGA - gratuluje i zazdroszcze...
Kuzwa, a ja dalej w ciezkiej kategorii wagowej Schudłam 4kg, do 62 i dalej ani rusz (w dól, bo w gore, to przy mojej zanikajacej w okolicach kuchennych silnej woli, co jakis czas kilosek "idzie" i potem znowu musze "zbijac") Ja pierdziu, jak tylko skoncze karmic Pszczole, to zaczynam prace nad soba;-)
Kuzwa, a ja dalej w ciezkiej kategorii wagowej Schudłam 4kg, do 62 i dalej ani rusz (w dól, bo w gore, to przy mojej zanikajacej w okolicach kuchennych silnej woli, co jakis czas kilosek "idzie" i potem znowu musze "zbijac") Ja pierdziu, jak tylko skoncze karmic Pszczole, to zaczynam prace nad soba;-)
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Dominique, z Twoja kategoria wagowa to nie przesadzaj - calkiem normalnie wygladasz A o zanikajacej woli to mi nawet nie mow - zjadlysmy wczoraj z moja siostra na kolacje 50cm pizze A ja pozniej jeszcze, tj. ok. 22:00 wpieprzylam kanapke (czyt. kanapke giganta)
reklama
dzustta
Mama sierpniowa'06
Jejku dziewczyny jak tu czytam to az zapadam sie pod ziemię Ja co zgubię kilka kg to zaraz nadrobię.
Jaaga jak ty to zrobiłas kobitko????? a cwiczyłas też czy tylko dietka?
Dominique co ty chcesz od swojej wagi jest ok. tak jak tybardzo świetnie wyglądasz
Sandra ty szczypiorku, taka pizza to nawet ci nie zaszkodzi
Ollesia witaj w klubie bo ja od kad z mała ok. też wszystkie kilogramy nadrobiłam
Jaaga jak ty to zrobiłas kobitko????? a cwiczyłas też czy tylko dietka?
Dominique co ty chcesz od swojej wagi jest ok. tak jak tybardzo świetnie wyglądasz
Sandra ty szczypiorku, taka pizza to nawet ci nie zaszkodzi
Ollesia witaj w klubie bo ja od kad z mała ok. też wszystkie kilogramy nadrobiłam
Podziel się: