Diete cambrige stosowała kilkakrotnie moja bratowa owszem efekty były duze ale zaraz wracała do wagi z przed z nawiązką..z tego co pamietam to jest kosztowna bo płacisz i masz gotowe dania dla parcujących to i moze wygodna..
reklama
U mnie waga spada w dół tłuszcz i wałki znikają co ogromnie cieszy :-)
Ale mam pytanie macie jeszcze pasek na brzuchu po ciązy?? bo u mnie jeszcze widnieje wprawdzie taki delikatny ale jest ..kurde kiedy on zniknie???
Ale mam pytanie macie jeszcze pasek na brzuchu po ciązy?? bo u mnie jeszcze widnieje wprawdzie taki delikatny ale jest ..kurde kiedy on zniknie???
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Ja krechy ciazowej prawie nie mialam, wiec jakis miesiac po porodzie sladu nie bylo zadnego.
moja już znikneła... ale całkiem niedawno...
a ja wczoraj sobie zakupiłam strój kąpielowy- dwuczęsciowy... to teraz mam motywację, by troszke poćwiczyć brzuszek;-);-) niewiele mi tego czasu co prawda pozostało, bo wyjazd na mazury za niecałe 3 tyg...
a ja wczoraj sobie zakupiłam strój kąpielowy- dwuczęsciowy... to teraz mam motywację, by troszke poćwiczyć brzuszek;-);-) niewiele mi tego czasu co prawda pozostało, bo wyjazd na mazury za niecałe 3 tyg...
Ewa przecież Ty taka chudzina jesteś, to z czego jeszcze chcesz "schuść"
ja tam nie mam żadnej motywacji stanęłam na wadze i znów mam 66,5 kg, więc te 2 "przytyte" to była zatrzymana woda w organizmie przed @ (swoją drogą, strasznie jej dużo musiało być).
najgorsze jest to, że ostatnio mam wciąż ochotę na słodkie siłą woli się tylko powstrzymuję, żeby nie zjeść więcej. już zaczęłam sobie szykować marchewki, żeby je przegryzać zamiast sięgać po słodkie ;-)
ja tam nie mam żadnej motywacji stanęłam na wadze i znów mam 66,5 kg, więc te 2 "przytyte" to była zatrzymana woda w organizmie przed @ (swoją drogą, strasznie jej dużo musiało być).
najgorsze jest to, że ostatnio mam wciąż ochotę na słodkie siłą woli się tylko powstrzymuję, żeby nie zjeść więcej. już zaczęłam sobie szykować marchewki, żeby je przegryzać zamiast sięgać po słodkie ;-)
reklama
aga31
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
leyna ja przed @ i przez pierwsze 2 dni to wpierdzielam słodycze jak głupia ale sobie tłumacze to spadkiem hemoglobiny i ogólnym osłabieniem ze to organizm sie domaga wiecej energii.:-);-)więc te 2 "przytyte" to była zatrzymana woda w organizmie przed @ (swoją drogą, strasznie jej dużo musiało być).
Podziel się: