reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyczekiwany listopad...

pycha mnie też wkurzają strony finansowe bo te pieniądze po prostu się rozpływają,zawsze sobie obiecuję że już będę zapisywać na co wydaję bo zawsze się zastanawiam gdzie ja tyle wydałam przecież nic takiego nie kupowałam :) i nie jestem dobra w oszczędzaniu :)
swinka6fa.gif
choć przydałaby się taka swinka-skarbonka :D

justyna dział który założyłaś już cieszy się powodzeniem ;D ciekawe czem ;)

madziunia to może nie kupuj samych niebieskich ubranek tylko miej kilka w zanadrzu różowych :) bo jakby co ;)

reklama
A wiecie, że moda na to żeby ubierać chłopca na niebiesko a dziewczynkę na różowo przyszła do Polski razem z paczkami Pampersów (taką miały kolorystykę)

Nasze dzidzie to będą okazy zdrowia bo teraz jest sezon na owoce i warzywa.
Dobry czas wybrałyśmy sobie na ciążę ( a raczej dzidzie same sobie wybrały). :laugh:

Beata masz rację, ja nawet gdzies o tym czytałam.

Karolinna jak tam dentysta, bo wczoraj miałaś wizytę, tak jak ja???? Ja jestem wkurzona, bo ja robiłam 1 i brzydko mi zrobiła.

Odnośnie kolorów, to jak ogladałam ubranka dla dzieci na allegro, to w większości podobały mi się w kolorze żółtym, nie wiem dlaczego, bo raczej ten kolor nigdy mi się zbytnio nie podobał. A że jeszcze nie znam płci to mysle, że żółty będzie uniwersalny.

eg ja w ogóle zapomniałam że są pampersy różowe i niebieskie,na reklamach królują zielone!dalej jest ten podział na kolory? bo nie jestem w temacie ;)

pycha ale mi przypomniałaś! miałam wczoraj zadzwonić i przełożyć wizytę bo dalej jestem przeziębiona i totalnie wyleciało mi to z pamięci,heh.Znów będę czekać ze 2 -3 tyg :( .Uniwresalny to właśnie żółty,zielony,czerowny :)

ale mnie bolą zatoki jak się pochylę,nienawidzę kataru
z322y8of.gif
i ten stan podgorączkowy,gin mi mówił że ponad 37 to normalna temp dla kobiety w ciąży ale ja normalnie mam 36,nawet w ciąży i samo 37 sprawia że czuję się źle. A pogoda w katowicach naprawdę bardzo ładna i nawet nie mogę wyjść .Od piątku ma chyba lać deszcz?

Ten podział kolorystyczny był na samym początku, bo teraz nie ma już chyba osobnych pieluch dla chłopców i innych dla dziewczynek

Ja to nawet nie wiedziałam, ze sa inne pieluch dla chłopca, a inne dla dziewczynki. Zacofana jakaś jestem. ;)

A u mnie za oknem znów świeci słońce, w tym pokoju, co teraz siedzę nie mam rolet i swieci mi prosto na biurko. :( :( :(

Sasiedzi mnie obudzili, trzaskali drzwiami i jestem dziś troche zła i wogóle coś mnie dzis dopadła handra jakaś czy co.

cześć słoneczka :)

pycha kiedyś był właśnie taki podział jak wchodziły pampersy,wtedy to było coś :) nawet ja to pamiętam choć wtedy były w moim otoczeniu nie przydatne.Teraz już chyba nie ma takiego podziału,są,tak jak większość ciuchów,unisex :D Ja to jestem zła jak teściowie wstają tak o 7 do pracy i głośno gadają pod drzwiami mojego pokoju,jak mieszkałam u moich rodziców to wtedy zawsze waliłam zła w ścianę a teraz zrobiłam się potulna
zawstydzony6jc.gif
ale to dlatego że "nie jestem u siebie" (jakby teściowa to przeczytała to by się obraziła ;) )

Dziś już koniecznie muszę jechać na zakupy ale mam nadzieję że jest na tyle ciepło że mnie nie zawieje,bo trochę gardziołko mi nawala jeszcze :(

A polska wczoraj wygrała mecz :) przyznaję że nawet trochę oglądałam i tak się złożyło że byłam akurat w swetrze " POLSKA" więc byłam super wypasiona ;D chodzę w tym swetrze po mieszkaniu bo jest super wygodny :)

Ja mieszkam na 3 piętrze, gdzie jest 7 mieszkań i od grudnia mieszkaliśmy sami na tym piętrze, a teraz 3 rodziny sie wprowadziły i ciągle jakieś hałasy, no bo wiadomo jak to przy przeprowadzkach, ale niestety źle trafili, że ja akurat w ciąży, bo narazie nie polubiłam nowych sąsiadów. Ale, ale........... za 11 tygodni, to oni nie będa mogli spac, jak moja dzidzia będzie nocami płakała. :laugh: :laugh: :laugh:

Mecz wygrali, ale ogólnie to bardzo nudny był.

reklama
pycha ale masz szczęście przynajmniej że nie wprowadzili się jak urodziłaś bo budzili by Ci dzidzię :) ja ta, gdzie remontuję to non stop słyszę jakieś głośne śmiechy,gadki,dzieci i chyba będę dostawała szału jak obudzę mi dzidzię :) a jestem nerwowa i boję się że popsuję sobie od razu relacje z nowymi sąsiadami wydzierając się
zawstydzony9uf.gif

no i cieszę się bardzo że z zusem wyszło wszystko ok!

właśnie na stół wjechał mi obiadek ,jak już pisałam teściowa pod innymi względami bardzo mi odpowiada ;D te jej dobre obiadki,mm...życzę wszystkim smacznego :)

Do góry