reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyczekiwany listopad...

Sorki Eg, ja tez myślałam,że masz na myśli ta mała karte ciąży, bo szczerze mówiac to mój gin nie ma innej, cos tam zawsze wklepie sobie do swojego komputerka, ale z tego co widze to wiekszośc wpisuje w moja karte i tyle.
Mimo ze mi gin wpisał, że moge się stawic na komisje, to oni i tak załatwili to zaocznie. Tylko dokumenty im musiałam dostarczyc.

Karolinna tylko, że te żagle to bardzo drogie hobby. My pływalismy taką nie za ładna i nie za duzą żaglówka, a ta kosztuje około 9000zł +sprzęt. Mój szwagier ma takiego kumpla, który sobie kupił, ale sam boi sie wypłynąc i zawsze jak chce popływac to go prosi, więc jesli chodzi o pozyczenie to nie ma problemu.

Karolinna a tym co ci ten nowy gin powiedział to sie nie przejmuj. Oni sa zawsze tacy niemili, bo nie jesteś jego stałą pacjentką i nie dajesz mu zarobic.

reklama
Eg, mnie też ZUS już ściga.Tydzień temu złożyłam wniosek i wyniki wszystkich badań. Teraz czekam na odpowiedź. Znając nasz ZUS to trochę potrwa. A nie wiesz ile wynosi ten zasiłek rehabilitacyjny? Ja zapomniałam się zapytać.

madziunia pycha dzięki za słowa wsparcia
cmok8ai.gif

madziunia biała dama to taki facet(baba??) ubrany na biało i twarz ma wysmarowaną pudrem,stoi na podwyższeniu i robi takie rzeczy z twarzą że nie można patrzeć :) tak wykrzywia te usta,obrzydliwe :) i czasem podchodzi do tłumu i całuje jedną osobę,ja zawsze zwiewałam jak podchodziło to coś w moją stronę :D

pycha ja chętnie poszłabym sobie,tak jak już pisałam,na ten żużel,ale nikt z moich znajomych się tym nie interesuje a ja zanim za coś się wezmę... :) a żagle to faktycznie drogo,ale doczepiaj się w takim razie do szwagra za każdym razem :) (o ile mieszkacie nie daleko :) ) A jak tam siostrzenice wczoraj?dały Ci żyć ? :)

hej dziewczyny ;D
też oglądałam Miss i dziewczyna bardzo ładna, o oryginalnej urodzie

Sopotu tez nie widzialam, poszłam na koncert Myslovitz (moj ulubiony), na szczęście na swiezym powietrzu 8), nie musiałam przynajmniej wdychać "smogu" papierosowego
trochę się nawet zaczęłam ruszać i miałam pretensję do męża jak powiedział ze za mocno się "kiwam" ale chyba miał trochę racji bo w nocy obudziłam się z bólem kręgosłupa

jak sobie ktoś myśli ze w ciąży to tylko "rośnie brzuch" to niech spróbuje a się przekona... ;D

Karolinna, co do zuzla to wczoraj bardzo się ucieszyłam, że nie pojechałam, bo druzyna, której kibicuje przegrałą :mad: i przez to stracili szanse do wejścia do ekstraligii. I dzis mężowi powiedziałam, że kończe z żużlem. ;)
Ale mnie żużel barzdo wciągnął, teraz to ja jestem większym kibicem niz Darek. A ostatnio jak byłam na meczu, to aż mi głupio było jak ja-baba w ciąży, darłam się tak, jak ci wszyscy faceci wkoło. Ale najlepszy jest mój teść, on to tak przezywa, że tylko go nagrac i do "śmiechu warte".

W tym roku juz się chyba nie załapiemy na zaglowanie, bo juz sezon się konczy, no i ja juz coraz większa będę. Ale w przyszłym.... dzidzius do babci,(biedna babcia, jak dostanie na cały dzień naszego maluszka i jeszcze 2 "żywioły" mojej siostry :D) a my na jeziorko.

A wczoraj jak moje siostrzenice jak skończyły grac na komputerze, to dorwały mojego Darka i musiał się z nimi ganiać i bawic w chowanego. Ja miałam chwilke spokoju, a potem spały w żaglówce.

Justynaj a te bóle kręgosłupa to prawdziwa zmora.
A mnie ostatnio w lewym biodrze cos boli, ze jak leżę, a potem wstanę, to nie moge sie przez chwile wyprostować, taki ból. I tak promieniuje na noge.

te nasze biedne kręgosłupy... ::)
ja tez mam czasami taki ból w biodrze z tym że prawym, że normalnie jak leżę to się obrucić nie mogę, a jak wstaję to mam problemy z wyprostowaniem, ale mam nadzieję, że to jeszcze tylko przez 2,5 miesiąca tak się "pomęczę" ;)

justyna jaka rozkołysana z Ciebie mamusia :) a kręgosłup nic dziwnego że bolał bo organizm zamiast zajmować się naszymi stawami itp to wydziela relaksynę mającą nam pomóc znieść poród :) (tez nawet lubię myslovitz.)

pycha przyznaj się, że denerwujesz się że Twoja drużyna przegrała nie dlatego że nie weszła do ekstra ligii tylko dlatego że na nich postawiłaś dużą kasę :D Nie ma to jak babcie które mogą się poopiekować dzidziołkami,ja osobiście nie jestem przekonana do niań.

madziunia trzymaj się :) ja też mam problem z przewracaniem się z boku na bok jak leżę na łóżku :) pomyśl że (może to Ci pomoże ) nie jesteś sama :) my też się tak męczymy :). Przynajmniej ostrzegłam Cię przy następnej wizycie w krakowie :D

a dziś mąż zawiózł moje L-4 do pracy i przyjechał z różą... :) ale słodki :)

reklama
Ale napisałyście dzisiaj a mi akurat kom padł więc jestem goscinnie na nie swoim spręcie.Sopot oglądałam i jedno przyszło mi do głowy że tą piosenkę winda do nieba do Mandaryna się poprostu wygłupiła.A co do miss to na tą dziewczynę akurat głosowałam.

Do góry