ja tez kocham czytac,sotatnio z Filipem czytamy "Wyspe dnia poprzedniego" Umberto Eco. a poza tym ksiazki zwiazane ze studiami,no i oczywiscie wierszyki Tuwima ;D fajnie,ze macie czas na lekture,moze bysmy zalozyly osobny watek poswiecony ksiazkom??
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
secasia ja mam podobne plany, tylko ja na wychowawczym będe do do maja 2008, a potem zobaczymy
Pycha już Ci zazdroszcze ja nie wiem jak mam sobie zakombinować chce niedługo mieć drugie dziecko ale nie wiem jak to jest na wychowawczym tzn czy przysługuje mi macierzyński bedąc na wychowawczym, może bede musiała jakoś na troche wrócić do pracy tylko moją robote liczy się w kalendarzu szkolnym więc nie zawsze można sobie spokojnie wrocic do pracy... Ale musze coś zakombinować
Pycha
mama Mai i Marty
nie wiem jak to dokładnie jest, ale ja kobinuję tak, żeby byc w ciąży przed samym końcem wychowawczego i potem od razu na chorobowe, ale zobaczymy jak to wszystko wyjdzie, jedno wiem napewno, jak wrócę do pracy i mnie zwolnia to mogę zapomnieć o drugim dziecku, a tak bym chciała 2 córeczki
reklama
Podziel się: