reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wyczekiwany listopad...

Ciekawa jestem dziewczyny kiedy ostatni raz poczytałyscie sobie jakąś ksiązkę, taka nie o dziecku ani karmieniu... ;D ;D ;D
Mi ostatnio juz bardzo się chciało takiej "normalnej " literatury trochę, ale ciagle nie było czasu, w końcu powiedziałam że dośc i wieczorami gdy Kamilek zasnął czytałam , przeczytałam juz 2 ksiązki, uff ale mi ulzało... lepiej się człowiek czuje (dodam że bardzo lubie czytać) tylko trochę niewyspana, ale co ... czasem warto... ;D ;D ;D ;D

reklama
Powiem Ci, że regularnie co 2 tygodnie jeździmy do biblioteki i biorę jakieś 6-7 pozycji. Czytam wieczorami jak mały śpi. Ostatnio np. Pilipiuka cykl: Kuzynki, Księżniczka, Dziedziczki. Ja zawsze dużo czytałam i po prostu muszę jakoś znaleźć na to czas. Sporo książek także kupujemy.

hihi, ja ostatnio przeczytałam aż kilka książek w bardzo krótkim czasie (nawet jedną w wieczór), ale było to w styczniu, w czasie sesji... ;) za to teraz nawet za te obowiązkowe lektury ciężko mi się zabrać...

Ja kupuje duzo ksiazek raz w miesiacu ( minimum) jestem w bibliotece a czytam wtedy jak mały spi czy;li zazwyczaj wieczorami lub popołudniami jak sam sie grziecznie bawi wtedy patrze na niego i obok czytam

I oby tak dalej... ;D
Ja zaniedbałam się w tej dziedzinie, w ciągu dnia nie miałam czasu a wieczorem to chciało mi się spac, ewentualnie jakiś film... teraz nadrabiam zaległości... ;D ;D ;D

eg16 pisze:
Powiem Ci, że regularnie co 2 tygodnie jeździmy do biblioteki i biorę jakieś 6-7 pozycji. Czytam wieczorami jak mały śpi. Ostatnio np. Pilipiuka cykl: Kuzynki, Księżniczka, Dziedziczki. Ja zawsze dużo czytałam i po prostu muszę jakoś znaleźć na to czas. Sporo książek także kupujemy.

Ja też od dziecka uwielbiam czytać więc zawsze jakoś trochę czasu muszę znaleźć głównie wieczorami jak mały śpi a ja nie wysiaduję na BB ;D ;D ;D ostatnio przerabiam "Zachira" Paulo Cohelio

ja też kupuję trochę książek , może nie raz w miesiącu, ale z każdego katalogu "Świata Książki" ;) ...niestety nie czytam ich tyle ile wcześniej, ale staram się od czasu do czasu nadrabiać zaległości, gdy dzieci już śpią ... :)

Ja wpadłam na pomysł zeby zaczac Maciowi kompletowac biblioteczke. W świecie ksiażki sa bardzo fajne pozycje dla dzieci. Szkoda tylko ze nie maja powtórki Koziołka Matołka - bo mieli jakies dwa lata temu kupiłam wtedy mojemu chrzesniakowi a teraz chciałbym kupic Maciowi.

mi "Koziołek Matołek".... nie kojarzy się najlepiej..... jako dziecko bałam się tej bajki.... mam i książkę i płyty winylowe.... wtedy chyba polubiłam horrory.... ale ja bym tego dziecku nie puszczała ani nie czytała..... :mad: :mad: :mad:

reklama
Ja mam jeszcze z dzieciństwa kilka książeczek z serii Poczytaj mi mamo, ale dla Ali wolałabym kupić jakieś bajeczki ze sztywnymi stronami, bo wiadomo jak małe dzieci traktują książki ;D

Do góry