reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyczekiwany listopad...

hejka :)

wstałam dziś o 6.30! na to pobranie krwi... i nie wiem czy dziś taki dzień czy po prostu się nie wyspałam ale słaniam się na nogach
ziewagg5dg.gif
;) zaraz po pobraniu pojechałam na mieszkanko dopracowywać szczególy :) i tak sie zmachałam że nie mam sił :)

kłuje mnie coś w lewym boku więc nawet głęboko nie mogę oddychać,ani sie wiercić
wykonczona0ms.gif
:) i zapomniałam dziś wziąść rano no-spę,i chyba nie będę brała i już czuję większe napięcie i twardniał mi brzuszek dzis raz :)

strasznie boję się porodu ale i tak wiem że trzeba przez to przejść dlatego wolałabym już teraz niż czekać ;) i mąż mnie wkurza,jakoś się nie przejmuje moimi obawami :mad: ciekawe gdyby on coś takiego musiałby przejśc ::)

L4dY-bIrd skoro intuicja nic nie mówi to znaczy że to jeszcze nie czas a nie że jej nie posiadasz ;) ja jak zaszłam w ciążę to intuicja nic mi nie podpowiedziała :p więc teraz też na nią nie liczę ;D ;)

justynko ale masz metody wychowawcze dla męża! toi było a propo tego łóżka z ikei :) pozdrów Wiktorię i powiedz że my tu wszystkie czekamy na listopadowe dzieciaczki więc niech wychodzi i daje się fotografować ;D

efka współczuję bardzo gorąco
pociesza3ro.gif
! i życzę duuużo zdrowia! a mąż niech nie będzie taki mądry ;) bo my się zbuntujemy po połogu i pożałują Ci nasi kochani ;) :)

eg ale się o Ciebie troszczy justynka :D już chciała zrobić z Ciebie mamuśkę ;) hm,a czy nie dasz rady... jak nie będziesz dawała to wezmą Cię na cesarkę ;) ale tak serio to aż strach o tym myśleć i jedyne co może wesprzeć to nasi mężowie.

reklama
Byłam u gina. ODWOŁANO SZLABAN NA SEX !!!!!  ;D A nawet kazał mi 3 razy dziennie drażnić brodawki sutkowe, żeby lepiej przygotować szyjkę (wydziela się wtedy oksytocyna). A jak na razie wszystko się dobrze trzyma. Jak się nic nie będzie działo to następną wizytę mam dopiero 15.11 i wtedy umówi się ze mną na test stresowy dzidzi.
Niech tylko mój małżonek sie dzisiaj pojawi z pracy.... ;D

no właśnie już z eg chciałam zrobić mamuśkę, może to i dobrze co?
a tak naprawdę to ja siedzę tu tylko rano albo bardzo późnym wieczorem ;D

dziś-muszę się pochwalić-poszłam sobie do fryzjera, stwierdziłam,że jakoś trzeba sobie te trudy 39 tygodnia wynagrodzić i lepiej będę się też czuła w szpitalu (o ile tam wogóle można się dobrze czuć)

poza tym się bałam, żeby Viki się nie wystraszyła mamuśki O0 :o

powie,że w środku była taka miła atmosferka, wszystko takie piękne, a jak wyszła, to tylko tatuś jej się podobał ;D :laugh:

ha! no i sobie trochę pospałam :) tylko nic mnie nie przestało boleć(lewy bok), ale za to czuję się o wielei lepiej psychicznie :) mogę iść rodzić ;D heh :D

eg nie no,kochana,to dziś czeka Cię trzęsienie ziemii ;D mąż już przyszedł? albo wysłałaś mu esa o tej wiadomości :) nie wiem czy zauważyłaś ale ostatnio tyle od Ciebie pozytywnej energii ( te karmii np. ;D )

justynka nie no,to ful wypas ;D ;D piękna pani będzie z Ciebie za porodówce :) czy można czuć się dobrze w szpitalu? to mnie jedyne właśnie zniecheca... gdybym nie była ani razu w szpitalu w czasie ciąży to może podeszłabym z optymizmem :) ale być już tam 5 raz w tak krótkim czasie... pewnie mała wyczuwa moje nastawienie i się nie śpieszy ;D ("maleńka,mama żartuje" ;) )

Niestety Karolinko mąż wraca dopiero o 22:30, a sms-a raczej na kopalnię nie wyślę. :laugh: Ale cierpliwości ci u mnie dostatek. ;D

Karolina z tym nastawieniem do szpitala u mnie tak samo jak u ciebie mimo że gin mnie zapewnia że on się posatara żebym poród przeszła w intymnych warunkach i jakoś spokojniej ale mnie to widocznie nie uspokaja.

cześć dziewczyny

anulka ciekawe na ile ten lekarz spełni swoje obietnice :) zyczę Ci żeby na 100% :)

kurcze,dziś w nocy od godz 00 do 8.30 wstawałam 4 razy do toalety!! ::) ale to wykańcza :)

dziś za oknem nawet ładna pogoda :) jadę za niedługo w miasto :) życzę milusiego dnia .

cukroweserduszka5kd.gif

czesc dziewczynki !!!

eg ale masz fajnie !!! :laugh: :laugh: (widzę, że odsypiasz intensywną noc ;), bo jeszcze dzisiaj nie było Cię na forum :) )

karolinko współczuję tego wstawania, ja mam jakoś tak, że w ogóle nie muszę w nocy wstawać, rano tylko trochę dłużej siedzę na ubikacji... ;)

anulka bardzo fajnego masz tego gina (tak mi się wydaje, ponieważ ciągle piszesz, ze Cię zapewnia, że wszystko będzie dobrze..a to jest bardzo dużo )

życzę miłego dnia !!! :laugh:

reklama
witajcie dziewczyny w ten piękny dzionek!!!
ja też biegam do toalety kilka razy w nocy, i to nie od dziś

wczoraj zabrałam męża na długi spacer o godz 00, więc lepiej spałam

a dziś zabieram go na baaaaardzo długi spacer po lecie,pytał się, że mam pokazać jaki długi, a ja na to-tak długi, aż małej znudzi się siedzenie w brzuszku ;D ;D ;D

Do góry