reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyczekiwany listopad...

Jestem ;) w nocy było bardzo ciekawie ;D
Byłam dzisiaj u okulisty na przymiarce nowych szkieł i dlatego dopiero teraz jestem na forum.

reklama
czesc dziewczyny :)

Wczoraj w dzień mnie nic niewzieło:( łudziłam sie na noc ...tez wielkie NIC ...dzisiaj ajde do szpitala zeby zobaczyli co i jak ze mna ::) ale jestem przekonana ze mnie zostawią już :p i moze dadza na wywołanie :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p ale by ybło pieknie !! Brzuszek mi twardnieje non stop , nieczuje jednak intensywnych skurczy , mam wydzieline bardzo obfita i kłuja mnie plecy ....

moze sie zlitują i jakos pomogą nam sie rozdwoić ::) jejku ja juz chcem trzymac w łapkach nasza biedronke :)

..to ja juz uciekam dokończyc pakowanko i w droge 8) .

Trzymajcie kciuki

ja w końcu domku :)

hm,ten ból dalej utrzymują mi się po lewej stronie żeber,mąż się śmieje że mała mi złamała żebro kopniakami ;) ale to naprawdę powoduje dyskomfort ::) a jeszcze wczoraj złapała mnie dodatkowo zgaga,ale takiej to w życiu nie miałam ::) na poczatku nawet nie wiedziałam że coś takiego to może być zgaga :p fuj.

i nalatałam się dziś strasznie,jutro też zamierzam się też przemęczać ;D teściowa się śmieje że w lipcu się oszczędzałam a teraz biegam po schodach i w ogóle :) a ja na to że teraz to już mogę rodzić i zamierzam to przyspieszyć ;) (czy faktycznie coś się da ustalić ::) ;) )

Dziś znowu spotkało mnie zdziwko... byłam na nowym mieszkanku i zajrzałam do skrzynki a tam leżało czasopismo dla kobiet i dzieci ( Twój maluszek),nie opakowane... była tylko mała samoprzylepna karteczka z numerem domu i drzwi,nawet bez ulicy... a to nie jest darmowe pismo ::) najpierw ten album ,teraz ktoś mi funduje gazety ::) ::) ::) ( a nikomu nie dawałam jeszcze adresu,oprócz rodziców)

eg miałam właśnie pytać o noc ;D

L4dY-bIrd życzę powodzenia :) na pewno dadzą Ci na wywołanie :)

justynka miłego spaceru ;D ;D i to taaaaakiego długiego :)

madziunia ale się masz fajnie że nie wstajesz nocami ;) a mój mąż jeszcze śpi z brzegu i mam dodatkowe góry do pokonania :) teraz dla mnie każde wybrzuszenie to przeszkoda na miarę everestu ;)

L4dY-bIrd trzymam kciuki za Ciebie i Twoja biedroneczkę oby to było już :laugh:
Eg aż ci zazdroszczę tej nocy ;D
Justynaj może te długie spacerki zrobia swoje :laugh:

aniam zrobiliśmy ładnych parę kilometrów, i naprawdę czułam się jakbym za chwilę miała rodzić, położyłam się, przespałam 2 godzinki no i niesłychane,czuję się jakbym nigdy nie była w ciąży.... ::) >:D :o ???
jak tak dalej pójdzie to moja córunia będzie grudniówką, może już się przepiszę ;D

postanowiłam się jednak nie poddawać i tym razem mąż zabierze mnie na dłuuuuuuugi spacer, ale tuż przed północą, a później-mówi, że będziemy spacerować, ale po łóżku 8) ;D

mam jeszcze jeden pomysł-w niedzielę jest wystawa psów-no i tych hal wystawowych jest sporo...hmmm...to jest myśl

chyba wszyscy jeszcze śpią ... ::)

justyna jak po spacerku ? :) i po nocnych szaleństwach? :)

ponoć do połowy listopada ma być ładna pogoda,chciałabym w tej części urodzić :) no ale dziecko samo sobie wybierze :)

moja mała bardzo mocno kopie,podobno w 9 miesiącu już nie powinna być taka aktywna bo ma mniej miejsca ale mojej to nie przeszkadza ;)

Karolina mojemu bączkowi też ciasnota nie przeszkadza bo daje mi popalić a gin tylko pyta czy ruchów jest więcej niż 5na godz bo to teraz ważne( żeby je liczyć) a wieczorem to dopiero szalał.A mnie jakieś chorósko mdopadło i ledwie chodzę :mad:

reklama
anulka życzę duuużo zdrówka,ale paskudny teraz jest czas ::) a co do ruchów to nie wiedziałam że w 9 miesiącu ma być ich tylko 5 na godz,wcześniej było 10,prawda?

elki3uo.jpg

Do góry