reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyczekiwany listopad...

cammi wow! i jaka opanowana jesteś!! ja bym nie umiała już stukać w klawiaturę ;D

justynka super zdjęcia (ale mało Cię widać i brzuszek zakrywasz ),naprawdę piękna jesień tego roku! ja też kupiłam belli te podpsaki ale jak je obejrzałam to na nich pisze że to dla dzieci ::) ;D no ale to chyba te,prawda? :) a no i właśnie jeszcze te koło ratunkowe (ale pasująca nazwa :) )

efka szczęściara :) ja też w ciąży (ale na początku) trafiłam 4 ,i ile miałam radochy :D powodzenia u giny i pisz od razu coi i jak :)

madziunia Tobie też się udaje z tymi kolejkami :) mnie tylko raz przepuscili na moje życzenie,no ale miałam tylko jeden produkt :) a co do nieustępowania miejsca w autosbusie... to przez te stare baby straciłam wiarę w takich ludzi i już poprzysięgam sobie zemstę ;) jak urodzę to i tak nie będę im ustępowała miejsca :p (oprócz tych obłożnie chorych,ale to widać ,kto i jak )

pycha ale masz się fajnie,u mnie nic przypominającego czop i datego pewnie jestem nie spakowana,ale ten czop może odejść np. w dniu porodu badź już na tym "fotelu" ? czy musi wcześniej?

aniam pewnie chorzowski wygląda pięknie? nie byłam tam jesienią teraz... i nie przemęczaj się tak na spacerach!

życzę pięknego dnia!!

nasze maleństwa już niedługo wypłynął na świat... super :)
dzidziabubba3ek.gif

reklama
CAMII RYBNIK JEST Z TOBĄ!!!!!! 

Co do sposobu na przyspieszenie porodu to też słyszłam że sex to najlepszy sposób. Niestety mój ukochany małżonek ma skrupuły. Bo on dzieecka on małego nie będzie bił po głowie, a poza tym co będzie jak dzidzi go złapie za.... :-)

Zastanawiam sie, jak ja rozpoznam, że to skurcz, może któras z doswiadczonych mam mogłaby to opisac, a może to po prostu się wie????

Ciesze się , ze musze siedziec w domu, bo dzis od rana mój mąż załatwia sprawy i mówi, że chyba juz z 10 osób zadało mu pytanie kiedy??? czy to już ???? , a mieszkamy w miasteczku gdzie wszyscy wszystkich znają. Mój mąz jest cierpliwy i cieszy sie , ze ludzie pytają, bo twierdzi, że to miłe, mnie to już by szlag trafił. Po południu musze wyskoczyc do kilku sklepów, mam nadzieje, że nie spotkam nikogo "miłego".

A z tym moim czopem to chyba zmyłka była, bo teraz nic.

efka no nie :D u mnie jest identyczna sytuacja :) mój szanowny pan małżonek boi się zrobić krzywdę dzidzi :D ale i tak go zmusze już tak gdzieś za tydzień do sexu ;D ale sytuacja :) kobieta namawia faceta na barabara :D

pycha ja jeszcze nie miałam skurczy ale wydaje mi się że po prostu strasznie zaboli ;) i na pewno się zorientujesz :)

co do pytań o poród to w pracy pytają często mojego męża jak tam z porodem i zaznaczyli w kalendarzu dzień 27 listopada rysując tam dzidzię ;D bardzo miłe :)

Ja jak wiecie normalny stosunek mam z głowy, co nie znaczy że nie możemy np. uprawiać seksu oralnego. Ale tu i tak ja jestem ta poszkodowana, bo orgazmy też mam zabronione. Natomiast małżonek chętnie korzysta :laugh: Za to ja mam teraz ciągłą grę wstępną. ;D
Ale za jakiś tydzień będziemy mogli sobie już pozwolić, w końcu dzidzia będzie już donoszona, to może wyłazić. ;)
A jeśli chodzi o mniej przyjemne sprawy, spuchłam niestety, tzn. spuchły mi ręce i stopy. Jest to dość nieprzyjemne odczucie- drętwieją mi paluchy. :(

cammi!!! trzymaj sie!!! ;)
moja zuzia spi i ani mysli o wychodzeniu a ja juz nie moge...
probowalam juz wszystkiego. nawet malowalam pokoj zeby ja rozruszac a ona nic.
a seks tez nie pomaga no to co ja mam robic??????????? to czekanie doprowadza mnie juz do lekkich nerwow. no i to ze urodzi sie 1go albo 2go napawa mnie depresją - co to za data na urodziny???

reklama
cammi trzymaj się i jak już to rodz przed 12.00 albo poczekaj jeszcze z dzień bo będziesz miała dzieciattko z 1 listopada ::)
Wiem na to się nie ma wpływu :laugh:
Pycha jak już sie zaczna skurcze to uwierz mi bedziesz wiedziała, że to to tego się nie da nie poczuć ::)
mia no Twój suwaczek już nie ma się gdzie przesuwać ;D życzę ci szybkiego rozwiązania ;D

Do góry