cammi wow! i jaka opanowana jesteś!! ja bym nie umiała już stukać w klawiaturę ;D
justynka super zdjęcia (ale mało Cię widać i brzuszek zakrywasz ),naprawdę piękna jesień tego roku! ja też kupiłam belli te podpsaki ale jak je obejrzałam to na nich pisze że to dla dzieci :
;D no ale to chyba te,prawda?
a no i właśnie jeszcze te koło ratunkowe (ale pasująca nazwa
)
efka szczęściara
ja też w ciąży (ale na początku) trafiłam 4 ,i ile miałam radochy
powodzenia u giny i pisz od razu coi i jak
madziunia Tobie też się udaje z tymi kolejkami
mnie tylko raz przepuscili na moje życzenie,no ale miałam tylko jeden produkt
a co do nieustępowania miejsca w autosbusie... to przez te stare baby straciłam wiarę w takich ludzi i już poprzysięgam sobie zemstę
jak urodzę to i tak nie będę im ustępowała miejsca
(oprócz tych obłożnie chorych,ale to widać ,kto i jak )
pycha ale masz się fajnie,u mnie nic przypominającego czop i datego pewnie jestem nie spakowana,ale ten czop może odejść np. w dniu porodu badź już na tym "fotelu" ? czy musi wcześniej?
aniam pewnie chorzowski wygląda pięknie? nie byłam tam jesienią teraz... i nie przemęczaj się tak na spacerach!
życzę pięknego dnia!!
nasze maleństwa już niedługo wypłynął na świat... super
justynka super zdjęcia (ale mało Cię widać i brzuszek zakrywasz ),naprawdę piękna jesień tego roku! ja też kupiłam belli te podpsaki ale jak je obejrzałam to na nich pisze że to dla dzieci :
efka szczęściara
madziunia Tobie też się udaje z tymi kolejkami
pycha ale masz się fajnie,u mnie nic przypominającego czop i datego pewnie jestem nie spakowana,ale ten czop może odejść np. w dniu porodu badź już na tym "fotelu" ? czy musi wcześniej?
aniam pewnie chorzowski wygląda pięknie? nie byłam tam jesienią teraz... i nie przemęczaj się tak na spacerach!
życzę pięknego dnia!!
nasze maleństwa już niedługo wypłynął na świat... super
![dzidziabubba3ek.gif](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fimg497.imageshack.us%2Fimg497%2F3961%2Fdzidziabubba3ek.gif&hash=1563f25236f07bb011a37464c8753975)