reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyczekiwany listopad...

Ale super!!!
Własnie mam w lodóweczce calutka czekoladkę i zaraz sie za nia zabiorę, ale mój mąż ma dzis wolne więc niestety muszę się podzielić.
Upał rzeczywiście niesamowity, właśnie wzięłam prysznic, ale wciąż mam wrażenie jakbym miała sie rozpłynąć.

reklama
Właśnie wyczytłam że nadciąga do nas fala upałów i ma trwac do następnej soboty!!!!!!
Jak my to wytrzymamy?????????

i jeszcze jeden cytat :) trzeba chyba kupić parę płyt ;)

W USA przeprowadzono badania, które wykazały, że muzyczna stymulacja w okresie płodowym wpływa na rozwój mózgu. Bodźce muzyczne pobudzają słuch, dzięki czemu dziecko rodzi się z większą ilością komórek nerwowych, a to z kolei decyduje o jego większych możliwościach. Zaobserwowano, ze słuchanie muzyki Mozarta wpływa bardzo korzystnie na liczbę połączeń nerwowych między obiema półkulami mózgowymi. Dzieci, których matki w czasie ciąży słuchały takiej muzyki, rodzą się radosne, spokojne, intensywniej gaworzą, szybciej uczą się siadać, a w szkole odnoszą większe sukcesy - są bardziej kreatywne, bogatsze emocjonalnie

A ja jadę na weekend do rodziców, ok 90km. mam nadzieję ze jakoś zniosę tę jazdę w upale. Życzę wszystkim miłego weekendu... :) :) :) :) :) :) :) :) :)

No faktycznie upał niesamowity. Mój Tomaszek miał dziś dniówkę w pracy ale za to jutro jest caluśki dzień w domku więc może wybierzemy się nad jezioro - chociaż i tak boję się wchodzić teraz do wody - to zawsze to inaczej posiedzieć sobie w cieniu na kocyku niż w domku. Pozdrawiam was serdecznie !!!

reklama
ja właśnie wróciłam z działki,byłam z mężem,rodzicami i teściami,już na dworku cudowny chłód... aż przyjemnie gdzieś wyjść.
Ewa tylko weż sobie jutro jakiś wachlarz :)

Do góry