dziewczyny wróciłam w końcu do domku...
no i nie uwierzycie...
mam w końcu L-4
chyba doktorka miała dobry humor
już byłam w pracy i zaniosłam zwolnienie a jutro latanina za świadczeniem rehabilitacyjnym z zusu
to mi się nie uśmiecha.
W pracy wszyscy mili i namawiali mnie żebym przychodziła ich odwiedzać,co pewnie zrobię bo chciałabym iść na jakiś fajny film.
pytałam giny czy jeśli to pierwsza ciąża to czy mimo wszystko może dzidzia urodzić się 2 tyg wcześniej a ona powiedziała że nie ważne która to ciąża itp zawsze tak się może stać
co mnie akurat cieszy
i przytyłam przez 2 tyg tylko 1,5 kg!! ;D kupiłam sobie w nagrodę 3 pączki ;D oczywiście nie zjem ich od razu ;D zawsze miałam fioła na punkcie pączków a w ciąży to w ogóle
a nie jadłam ich chyba ze 5 tyg albo więcej.
zaopatrzyłam się dziś w bibliotece w książki
znów będę się w domku nudzić bo mąż ma nadgodziny... ale w końcu przestanę was zaniedbywać moje kochane ;D mam nadzieję że się cieszycie ;D
czarnoczeczki witam bardzo serdecznie
jak najczęsciej tu zaglądaj i się dziel stresem ja sama chodzę jak na szpilkach momentami
pycha najważniejsze że łóżeczko masz obiecane! ale wiem jak to jest czekać na coś
ja teraz czekam aż tata przywiezie mi obiecaną kołyskę i tez nie mogę się doczekać ;D
no ale chyba nie siedziałaś w środku ??? ;D
madziunia mnie od jakieoś czasu męczą kłucia i to bolesne,ale jak się zwinę w kłębek to przechodzi
beatko główka do góry na tyle ile Cię znam to muszę powiedzieć że bardzo Cię tu lubię
( nie ważne czy jestes skorpionem czy nie)
efka mam nadzieję że mimo iż poszłam właśnie na l-4 to i tak urodzę te 2 tyg wcześniej,jesteś kochana że tak napisałaś
i przestań czytać takie okropne rzeczy! bo maleństwo też będzie to przeżywać i bardzo fajnie że masz oparcie w swoim mężczyźnie!
niby dziś słoneczko na niebie ale zimno jednak jest... brrr....
no i nie uwierzycie...
W pracy wszyscy mili i namawiali mnie żebym przychodziła ich odwiedzać,co pewnie zrobię bo chciałabym iść na jakiś fajny film.
pytałam giny czy jeśli to pierwsza ciąża to czy mimo wszystko może dzidzia urodzić się 2 tyg wcześniej a ona powiedziała że nie ważne która to ciąża itp zawsze tak się może stać
zaopatrzyłam się dziś w bibliotece w książki
czarnoczeczki witam bardzo serdecznie
![mylove23uw.gif](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fimg389.imageshack.us%2Fimg389%2F1927%2Fmylove23uw.gif&hash=636a3843b0527dc917fedcc8eaaf96c0)
pycha najważniejsze że łóżeczko masz obiecane! ale wiem jak to jest czekać na coś
Pycha pisze:Wózkiem już sobie pojeździłam
no ale chyba nie siedziałaś w środku ??? ;D
madziunia mnie od jakieoś czasu męczą kłucia i to bolesne,ale jak się zwinę w kłębek to przechodzi
beatko główka do góry na tyle ile Cię znam to muszę powiedzieć że bardzo Cię tu lubię
![cmok7nj.gif](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fimg465.imageshack.us%2Fimg465%2F1878%2Fcmok7nj.gif&hash=20be048157e25d6ca84ecd52c25dfbec)
efka mam nadzieję że mimo iż poszłam właśnie na l-4 to i tak urodzę te 2 tyg wcześniej,jesteś kochana że tak napisałaś
![cmok7nj.gif](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fimg465.imageshack.us%2Fimg465%2F1878%2Fcmok7nj.gif&hash=20be048157e25d6ca84ecd52c25dfbec)
niby dziś słoneczko na niebie ale zimno jednak jest... brrr....