iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Klaudia to dzis mozna powiedziec ze na mnie na krzyczala....ciagle podchodzi pod tv i wali w ten telewizor a ja jej zawszemowie zeby usiadla.Dzis mowiac do niej "usiadz" Klaudia usiadz!" i przy tym pokazywalam na nia reka i palcem wskazujacym a ona wziela sie odwrocila,tez wyciagnela reke i machajac nia w moim kierunka cos po swojemu zaczela gadac,normalnie to bylo od pyskowanie .Jak jej cos zabiore to potrafi sie rzucac tak do tylu w zlosci.
A wczoraj jak byla u mnie znajoma z rowiesnikiem Klaudii to dopiero Kubus pokazal swoj charakterek,ciagle bił Klaudie a raz ja zlapal za wloosy cala dlonia i normalnie az jej glowa szarpal.Normalnie szok! Musi ktos go tego uczyc bo wczesniej tego nie robil,jakies glupie zabawy i jest tego final.Jak w pore nie zareaguja to beda z nim klopoty w przyszlosci.
A wczoraj jak byla u mnie znajoma z rowiesnikiem Klaudii to dopiero Kubus pokazal swoj charakterek,ciagle bił Klaudie a raz ja zlapal za wloosy cala dlonia i normalnie az jej glowa szarpal.Normalnie szok! Musi ktos go tego uczyc bo wczesniej tego nie robil,jakies glupie zabawy i jest tego final.Jak w pore nie zareaguja to beda z nim klopoty w przyszlosci.