Kluliczek
Babka z laską
Oj, charakter to Janek ma niestety po mnie jak diabli. Patrzę i widzę i wiem co i jak. Uparty, przekorny złośliwiec. Bardzo kochany, ale jednak wady ma rodzinne...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ulegasz?
Bo ja nie i moj już wie ,ze takie akcje nie działaja wiec ich nie stosuje a jesli próbuje to bardzo krótkotrwale.
To tak jak u nas, wie już, że tupanie nic nie daje, więc tylko tak krótko wyładowuje swoją złość, ze coś jest nie po jego myśli. Tak w ogóle to myślę sobie, ze Jaś jest trochę podobny z zachowania do Pawełka. On też jest taki dzikus przy innych dzieciach (pamietam jak pisałaś o spotkaniu z Kasro), często zamyślony, skupiony, itp. Daje znać o sobie jak jest śpiący albo głodny, albo go coś boli, a tak to nie mam co narzekać.Kluliczku - nie narzekaj - zawsze moze byc gorzej
Jas ma oczywiscie tez napady zlosci ale u niego sa one bardzo krotkotrwale :-)