reklama
Mi też podobają się czarne, ale jak popatrzę jak te kolorowe wózki..zielone..czerwone płowieją i wyglądają np po 2 latach...taki ma znajoma..to czarny zrobi się siwy.W sumie to wszystkie spłowieją..czy czarny..czy czerwony, nagrzewa się szybciej, ale te nasz polskie lato...nie wiem, wyglądają aligancko..tez je oglądam, w sumie na ulicach w sklepach większość czerwonych, fioletowych, granatowych. Czarne wózki wydaje mi się zaczynają być trendy, oglądam firmowe nowości..z Graco itd. to najnowsze kolory to:brąz, czarny, beż, srebro, pomarańcz.
Byłam dziś w dwóch sklepach z wózkami..pogoda piękna, czekałam na synka(synka..hehe 16 lat byczka) i Pani w sklepie szczerze mi opowiadała o wózkach i trókołowych i o Roanach, X landerach. Spodobał mi sie wózek..jakaś..taka dziwna nazwa...i mówię Pani..że mieszkam na wsi...pola, lasy potrzebne dobre opony, amorki...a ona..niech Pani nie patrzy nawet na te wózki...to tylko ładnie wygląda, poleciła i Espiro, Quinny albo Roana, tylko Roan teraz się dobrze sprzedaje bo idzie na zimę a tam gondola dobra, my rodzimy na wiosne..musimy patrzeć na dobrą spacerówkę...przy wózku..bo latem będziemy nasze dzidki wozić pewnie w spacerówce w pasach..na półleżaco. Wybór mój odsuwa się od trójkołowca..narazie dopóki i nie pojeżdżę nim porządnie...pójdę z sąsiadką na spacer kiedyś. :-)
Byłam dziś w dwóch sklepach z wózkami..pogoda piękna, czekałam na synka(synka..hehe 16 lat byczka) i Pani w sklepie szczerze mi opowiadała o wózkach i trókołowych i o Roanach, X landerach. Spodobał mi sie wózek..jakaś..taka dziwna nazwa...i mówię Pani..że mieszkam na wsi...pola, lasy potrzebne dobre opony, amorki...a ona..niech Pani nie patrzy nawet na te wózki...to tylko ładnie wygląda, poleciła i Espiro, Quinny albo Roana, tylko Roan teraz się dobrze sprzedaje bo idzie na zimę a tam gondola dobra, my rodzimy na wiosne..musimy patrzeć na dobrą spacerówkę...przy wózku..bo latem będziemy nasze dzidki wozić pewnie w spacerówce w pasach..na półleżaco. Wybór mój odsuwa się od trójkołowca..narazie dopóki i nie pojeżdżę nim porządnie...pójdę z sąsiadką na spacer kiedyś. :-)
krisowa
Fanka BB :)
ja sobie wybrałam z mojej opcji wózka, brązowy, a gondola u dołu ma czarną skórę ale się okaże jak popatrzę na wózki na żywo co wybiore, bo nie mogę znależć sprzedawcy tego wózka w stolicy :/
U
Użytkownik Usunięty
Gość
ja tylko bym się bała że czarny wóżek będzie się nagrzewał, ja wybrałam kolor brązowy
krisowa
ja jeszcze pojeżdżę po sklepach ale mi brąz się mega podoba...ja tylko bym się bała że czarny wóżek będzie się nagrzewał, ja wybrałam kolor brązowy
WÓZEK Wielofunkcyjny 3w1 QUATRO ROYAL+FOTELIK@HIT@ (1828133499) - Aukcje internetowe Allegro
ten z kolei szary..i te koła duże na pewno lekko się prowadzi
powrzucam kilka linków może razem popatrzymy ocenimy....
KUNERT WÓZEK WIELOFUNKCYJNY+ FOTELIK! + GRATIS!!! (1827334870) - Aukcje internetowe Allegro
Kunerty są na paskach..widuje je na ulicy i są niedrogie
TWING ,NOWOŚĆ EKO-SKÓRA ,FOTELIK+4 GRATISY! KAREX (1816087694) - Aukcje internetowe Allegro
ten wyglada podejrzanie twing....to chyba ten, który odradzała mi Pani w sklepie
Wózek TAKO JUMPER X 3w1 2011+ MEGA GRATISY@HIT@ (1828133529) - Aukcje internetowe Allegro
Espiro podoba mi się wiem, że dobrze się sprawują
Wózek Wielofunkcyjny 3w1 BABY ESPIRO VECTOR PRO!!! (1828133521) - Aukcje internetowe Allegro
Espiro GTX tez mi polecano w sklepie jako podobny do Xlandera...i tańszy, wagowo nawet lżejszy
Wózek Wielofunkcyjny 3w1 ESPIRO GTX 2011 @HIT@ (1828133576) - Aukcje internetowe Allegro
O ten z kolei nazywa się jak nasz samochód..ma duże koła 25 tył skrętne, przód 30 cm...amortyzacja wydaje się być solidna....kolory przeróżne
NOWA GENERACJA - SUPER CENA - TYLKO TERAZ +GRATISY (1777851377) - Aukcje internetowe Allegro
NOWA GENERACJA WÓZKÓW - FULL ZESTAW + GRATISY (1776180499) - Aukcje internetowe Allegro
ten dosyć lekki, koła skrętne 2 cm mniejsze, tylko jak z tą amortyzacją
ZIPP 3X3 SUPER LEKKI 3W1 BORÓWKA PROMOCJA GRATIS (1829108922) - Aukcje internetowe Allegro
a ty typowy na paskach, tylko nie podoba mi sie budka..jakaś obudowana kieszeniami...błee te paski na pewno dla dziecka lepsze...dają komfort
ZESTAW SKRZAT VERSUS NA PASKACH +KOŁO+PARASOLKA (1830366509) - Aukcje internetowe Allegro
i atrakcyjna cena X landera
HIT!! X-LANDER XA 2011+ gondola Raspberry + X-car (1831144925) - Aukcje internetowe Allegro
nie grzebię już w firmowych ..tamte już oglądałam i jak na moje warunki tylko Chicco trio i Quinny freestyle, ale to używane bo cena dosyć spora, a ja nie planuję więcej dzieci.
Czekam na Wasz sugestie i komentarze dziewczyny:-)
ten z kolei szary..i te koła duże na pewno lekko się prowadzi
powrzucam kilka linków może razem popatrzymy ocenimy....
KUNERT WÓZEK WIELOFUNKCYJNY+ FOTELIK! + GRATIS!!! (1827334870) - Aukcje internetowe Allegro
Kunerty są na paskach..widuje je na ulicy i są niedrogie
TWING ,NOWOŚĆ EKO-SKÓRA ,FOTELIK+4 GRATISY! KAREX (1816087694) - Aukcje internetowe Allegro
ten wyglada podejrzanie twing....to chyba ten, który odradzała mi Pani w sklepie
Wózek TAKO JUMPER X 3w1 2011+ MEGA GRATISY@HIT@ (1828133529) - Aukcje internetowe Allegro
Espiro podoba mi się wiem, że dobrze się sprawują
Wózek Wielofunkcyjny 3w1 BABY ESPIRO VECTOR PRO!!! (1828133521) - Aukcje internetowe Allegro
Espiro GTX tez mi polecano w sklepie jako podobny do Xlandera...i tańszy, wagowo nawet lżejszy
Wózek Wielofunkcyjny 3w1 ESPIRO GTX 2011 @HIT@ (1828133576) - Aukcje internetowe Allegro
O ten z kolei nazywa się jak nasz samochód..ma duże koła 25 tył skrętne, przód 30 cm...amortyzacja wydaje się być solidna....kolory przeróżne
NOWA GENERACJA - SUPER CENA - TYLKO TERAZ +GRATISY (1777851377) - Aukcje internetowe Allegro
NOWA GENERACJA WÓZKÓW - FULL ZESTAW + GRATISY (1776180499) - Aukcje internetowe Allegro
ten dosyć lekki, koła skrętne 2 cm mniejsze, tylko jak z tą amortyzacją
ZIPP 3X3 SUPER LEKKI 3W1 BORÓWKA PROMOCJA GRATIS (1829108922) - Aukcje internetowe Allegro
a ty typowy na paskach, tylko nie podoba mi sie budka..jakaś obudowana kieszeniami...błee te paski na pewno dla dziecka lepsze...dają komfort
ZESTAW SKRZAT VERSUS NA PASKACH +KOŁO+PARASOLKA (1830366509) - Aukcje internetowe Allegro
i atrakcyjna cena X landera
HIT!! X-LANDER XA 2011+ gondola Raspberry + X-car (1831144925) - Aukcje internetowe Allegro
nie grzebię już w firmowych ..tamte już oglądałam i jak na moje warunki tylko Chicco trio i Quinny freestyle, ale to używane bo cena dosyć spora, a ja nie planuję więcej dzieci.
Czekam na Wasz sugestie i komentarze dziewczyny:-)
krisowa
betibeti wg mnie najkorzystniejsza opcja jest wózków TAKO, jeśli nie planujesz dzieci to gondola z JUMPERA dł 75 cm jest ok, a wybór kolorów jest wielki, z kolei za max 1350 zł kupisz wózek 3 w 1 z parasolką , śpiworkiem o dwóch długosciach, oraz do wyboru lezaczkiem mata itp
jesli chcesz wieksza gondolkę 79 cm, wersja TAKO WARRIOR jest
ja też nie kupię drogiego wózka, mimo ze sama na niego nie wydaje pieniędzy, to powiedziałam sobie ze max 1500 zł wydamy i chyba będzie to ROAN jednak albo te ktorych linki dawałam
jesli chcesz wieksza gondolkę 79 cm, wersja TAKO WARRIOR jest
ja też nie kupię drogiego wózka, mimo ze sama na niego nie wydaje pieniędzy, to powiedziałam sobie ze max 1500 zł wydamy i chyba będzie to ROAN jednak albo te ktorych linki dawałam
emil_e30
ja wczoraj też pochodziłam po sklepach z wózkami... faktycznie Roan ma ogromną gondolę... i myślę, że nie będzie taka wielka potrzebna...dodatkowo jest bardzo miękki i nie wiem czy jak będę jechała po jakiś dziurach to dzidzia nie będzie się odbijała od brzegów jedo fun nawet nawet ale mężowi się nie podoba... ja myślałam o x-landerze a mąż powiedział, że to koza...pojeździł po sklepie Mutsy z obrotowymi przednimi kołami i stwierdził, że jak ma kupić dziecku wózek to tylko taki...ja jakoś nie jestem zbytnio przekonana... może za dużo kosztuje (cały komplet ok. 3000 ), poprzednio też zapłaciłiśmy sporo za Quinny Buzz i nie byłam zadowolona ze spacerówki .... ale jak się uparł to niech kupuje... może uda mi się znaleźć w dobry stanie na allegro używany ale i tak trzeba dać ponad 1600 za komplet
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Emil ja mojemu zawsze powtarzałam ze wózek ma być bardziej mi pasujacy czemu b to oczywiste ja częsciej wychodzę z dzieckiem wiec mój juz sie nauczył ze heheh ja mam ostatnie zdanie moze uda ci się przekonać jak ci się tamten nie za bardzo widził
Krisowa ja miałam z 1 dzieckiem starą wersje Tako bardzo byłam zadowolona poszła potem w inne rece i wiem ze służył długo w tych nowych wersjach nie podobaja mi sie te koła przednie ale ja wolę et stare sprawdzone 4 duż ekoła bez skręcania z duzymi i porządnymi amortyzatorami
Betibeti ja mam wóżek taki jak pokazałas link 2 tylko bez fotelika i wiem ze bede zadowolona
Krisowa ja miałam z 1 dzieckiem starą wersje Tako bardzo byłam zadowolona poszła potem w inne rece i wiem ze służył długo w tych nowych wersjach nie podobaja mi sie te koła przednie ale ja wolę et stare sprawdzone 4 duż ekoła bez skręcania z duzymi i porządnymi amortyzatorami
Betibeti ja mam wóżek taki jak pokazałas link 2 tylko bez fotelika i wiem ze bede zadowolona
reklama
krisowa
ja dziś widziałam kobiete z wózkiem i ten wózek miał duze 4 koła nieskrętne, widacmasywność tego wózka, głupio mi było sie spytać jaki to wozek a nazwy nie m ogłam sie dopatrzeć
Podziel się: