reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wybór wózka dla naszego maleństwa:)

reklama
Mi też podobają się czarne, ale jak popatrzę jak te kolorowe wózki..zielone..czerwone płowieją i wyglądają np po 2 latach...taki ma znajoma..to czarny zrobi się siwy.W sumie to wszystkie spłowieją..czy czarny..czy czerwony, nagrzewa się szybciej, ale te nasz polskie lato...nie wiem, wyglądają aligancko..tez je oglądam, w sumie na ulicach w sklepach większość czerwonych, fioletowych, granatowych. Czarne wózki wydaje mi się zaczynają być trendy, oglądam firmowe nowości..z Graco itd. to najnowsze kolory to:brąz, czarny, beż, srebro, pomarańcz.
Byłam dziś w dwóch sklepach z wózkami..pogoda piękna, czekałam na synka(synka..hehe 16 lat byczka) i Pani w sklepie szczerze mi opowiadała o wózkach i trókołowych i o Roanach, X landerach. Spodobał mi sie wózek..jakaś..taka dziwna nazwa...i mówię Pani..że mieszkam na wsi...pola, lasy potrzebne dobre opony, amorki...a ona..niech Pani nie patrzy nawet na te wózki...to tylko ładnie wygląda, poleciła i Espiro, Quinny albo Roana, tylko Roan teraz się dobrze sprzedaje bo idzie na zimę a tam gondola dobra, my rodzimy na wiosne..musimy patrzeć na dobrą spacerówkę...przy wózku..bo latem będziemy nasze dzidki wozić pewnie w spacerówce w pasach..na półleżaco. Wybór mój odsuwa się od trójkołowca..narazie dopóki i nie pojeżdżę nim porządnie...pójdę z sąsiadką na spacer kiedyś. :-)

ja sobie wybrałam z mojej opcji wózka, brązowy, a gondola u dołu ma czarną skórę ale się okaże jak popatrzę na wózki na żywo co wybiore, bo nie mogę znależć sprzedawcy tego wózka w stolicy :/

WÓZEK Wielofunkcyjny 3w1 QUATRO ROYAL+FOTELIK@HIT@ (1828133499) - Aukcje internetowe Allegro

ten z kolei szary..i te koła duże na pewno lekko się prowadzi

powrzucam kilka linków może razem popatrzymy ocenimy....

KUNERT WÓZEK WIELOFUNKCYJNY+ FOTELIK! + GRATIS!!! (1827334870) - Aukcje internetowe Allegro

Kunerty są na paskach..widuje je na ulicy i są niedrogie
TWING ,NOWOŚĆ EKO-SKÓRA ,FOTELIK+4 GRATISY! KAREX (1816087694) - Aukcje internetowe Allegro

ten wyglada podejrzanie twing....to chyba ten, który odradzała mi Pani w sklepie

Wózek TAKO JUMPER X 3w1 2011+ MEGA GRATISY@HIT@ (1828133529) - Aukcje internetowe Allegro

Espiro podoba mi się wiem, że dobrze się sprawują
Wózek Wielofunkcyjny 3w1 BABY ESPIRO VECTOR PRO!!! (1828133521) - Aukcje internetowe Allegro

Espiro GTX tez mi polecano w sklepie jako podobny do Xlandera...i tańszy, wagowo nawet lżejszy

Wózek Wielofunkcyjny 3w1 ESPIRO GTX 2011 @HIT@ (1828133576) - Aukcje internetowe Allegro

O ten z kolei nazywa się jak nasz samochód..ma duże koła 25 tył skrętne, przód 30 cm...amortyzacja wydaje się być solidna....kolory przeróżne
NOWA GENERACJA - SUPER CENA - TYLKO TERAZ +GRATISY (1777851377) - Aukcje internetowe Allegro
NOWA GENERACJA WÓZKÓW - FULL ZESTAW + GRATISY (1776180499) - Aukcje internetowe Allegro

ten dosyć lekki, koła skrętne 2 cm mniejsze, tylko jak z tą amortyzacją
ZIPP 3X3 SUPER LEKKI 3W1 BORÓWKA PROMOCJA GRATIS (1829108922) - Aukcje internetowe Allegro

a ty typowy na paskach, tylko nie podoba mi sie budka..jakaś obudowana kieszeniami...błee te paski na pewno dla dziecka lepsze...dają komfort
ZESTAW SKRZAT VERSUS NA PASKACH +KOŁO+PARASOLKA (1830366509) - Aukcje internetowe Allegro
i atrakcyjna cena X landera
HIT!! X-LANDER XA 2011+ gondola Raspberry + X-car (1831144925) - Aukcje internetowe Allegro

nie grzebię już w firmowych ..tamte już oglądałam i jak na moje warunki tylko Chicco trio i Quinny freestyle, ale to używane bo cena dosyć spora, a ja nie planuję więcej dzieci.

Czekam na Wasz sugestie i komentarze dziewczyny:-)

betibeti wg mnie najkorzystniejsza opcja jest wózków TAKO, jeśli nie planujesz dzieci to gondola z JUMPERA dł 75 cm jest ok, a wybór kolorów jest wielki, z kolei za max 1350 zł kupisz wózek 3 w 1 z parasolką , śpiworkiem o dwóch długosciach, oraz do wyboru lezaczkiem mata itp :)
jesli chcesz wieksza gondolkę 79 cm, wersja TAKO WARRIOR jest :)
ja też nie kupię drogiego wózka, mimo ze sama na niego nie wydaje pieniędzy, to powiedziałam sobie ze max 1500 zł wydamy i chyba będzie to ROAN jednak ;) albo te ktorych linki dawałam

ja wczoraj też pochodziłam po sklepach z wózkami... faktycznie Roan ma ogromną gondolę... i myślę, że nie będzie taka wielka potrzebna...dodatkowo jest bardzo miękki i nie wiem czy jak będę jechała po jakiś dziurach to dzidzia nie będzie się odbijała od brzegów :) jedo fun nawet nawet ale mężowi się nie podoba... ja myślałam o x-landerze a mąż powiedział, że to koza...pojeździł po sklepie Mutsy z obrotowymi przednimi kołami i stwierdził, że jak ma kupić dziecku wózek to tylko taki...ja jakoś nie jestem zbytnio przekonana... może za dużo kosztuje (cały komplet ok. 3000 ), poprzednio też zapłaciłiśmy sporo za Quinny Buzz i nie byłam zadowolona ze spacerówki .... ale jak się uparł to niech kupuje... może uda mi się znaleźć w dobry stanie na allegro używany ale i tak trzeba dać ponad 1600 za komplet

Emil ja mojemu zawsze powtarzałam ze wózek ma być bardziej mi pasujacy czemu b to oczywiste ja częsciej wychodzę z dzieckiem wiec mój juz sie nauczył ze heheh ja mam ostatnie zdanie moze uda ci się przekonać jak ci się tamten nie za bardzo widził

Krisowa ja miałam z 1 dzieckiem starą wersje Tako bardzo byłam zadowolona poszła potem w inne rece i wiem ze służył długo w tych nowych wersjach nie podobaja mi sie te koła przednie ale ja wolę et stare sprawdzone 4 duż ekoła bez skręcania z duzymi i porządnymi amortyzatorami

Betibeti ja mam wóżek taki jak pokazałas link 2 tylko bez fotelika i wiem ze bede zadowolona

reklama
ja dziś widziałam kobiete z wózkiem i ten wózek miał duze 4 koła nieskrętne, widacmasywność tego wózka, głupio mi było sie spytać jaki to wozek a nazwy nie m ogłam sie dopatrzeć :)

Do góry