reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wybór wózka dla naszego maleństwa:)

ja właśnie nie mogę znaleźć na tej stronie informacji ani wizualizacji jak wygląda opuszczanie oparcia w spacerówce, ale rzeczywiście opcja z nóżkami do góry jest średnia.

za tą cenę dołożyłabym ok 200 zł i kupiła wózek mutsy.

reklama
ja wczoraj się zastanawiałam właśnie nad mutsy...znajomi mieli dla córki i sprawdził się rewelacyjnie, szczególnie fotelik, w którym oparcie miało trzy poziomy i używali go jako małej gondoli (mała naprawdę miała w nim wygodnie)

ja brałam pod uwagę po obejrzeniu różnych wózków tylko Mutsy z przednimi kołami obrotowymi i maxi cosi mura 4 - wybrałam ten drugi tylko z tego względu ze po zlozeniu jest mniejszy od Mutsy, ale jeszcze wozka nie kupilam i ciagle meczy mnie ten Mutsy...
na miescie jezdzi dużo tych mutsy i super sie prowadzą :)

ja mam mutsy 4-rider (to ten z 2 obrotowymi kółkami) :-) kupowany był używany, sprowadzany z Holandii i jeszcze młodej posłuży, więc jakość b. dobra. Jedynie muszę chyba kółka nowe kupić, bo te co mam są już trochę zużyte,
Fotelika akurat nie było w zestawie, kupowaliśmy nowy. foteliki są różne rodzaje. mamy właśnie ten rozkładany z uwagi na częśte trasy Warszawa-Trójmiasto robione. a mutsy tak nam się spodobał, że jeszcze wózek-parasolkę (easyrider) tej firmy kupiliśmy ;-)

Dziewczyny kojarzycie taki wózek, który miałby stelaż jak spacerówka "parasolka" i można na nim zamontować fotelik?
Potrzebuję czegoś takiego na wyprawy po starszą córkę do przedszkola, bo duży porządny wózek już mam.

Ja sie zdecydowałam na wózek Spin Mothercare. Jestem nim zauroczona. Kolezanka go ma i tez sobie bardzo chwali. Teraz tylko kolor trzeba wybrac czarno - srebny czy czarno - pomarańczowy? Ale chyba padnie na srebny :)

a no właśnie, bo zastanawiałąm sie nad kolorem. nie chcę nic jasnego, bo si epobrudzi, ale myślałam że czarny to za smutny dla synka, moja mama tak twierdzi, tez macie takie zdanie??

reklama
a mnie się nie podobają czarne. Nie wiem jeszcze jak sprawdzają się w słońcu, bo przecież czarny kolor zawsze przyciąga słońce i w lecie można się uprażyć w czarnej koszulce. Z wózkiem może jest podobnie.
Także ciemny jak najbardziej, ale raczej nie czarny

Do góry