reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wybór wózka dla naszego maleństwa:)

betibeti, ja nigdy nie prowadzilam wozka na 3 kolach ale pytalam o nie w sklepie i wszedziemi mowili ze na polskie drogi i chodniki 4 kolka lepiej sie sprawdza, ja nawet takiego wozka nie rozwazalam bo mi sie nie podobaja i mialam wrazenie ze jakjuz w jakas dziure wpadnie jedno kolo to caly wozektraci stabilnosc, ale chyba najlepiej jak sie wypowiedza dziewczyny co korzystaja z takich wozków

ale ogolnie wozek mi sie podoba, dobrze ze ma aluminiowa rame i pompowane kola:D

reklama
Munie ma rację, te 3kołowce chyba na naszych nierównościach mogą nie być stabilne, choc pewnie producent mógł to wziac pod uwagę

ja już się zdecdowałam na ten wózek o ktorym pisałam... i chyba u tego sprzedawcy do ktorego dawałam link, bo w sklepach internetowcyh kosztuje do ok 1900 zł

znalazłam taaki wózek z tańszych, tylko kolorystykę mają słabą NOWOSC ZESTAW MERC Q7-DELUXE + FOTELIK +GRATISY (1830949695) - Aukcje internetowe Allegro ale te koła szprychowe mi się na maksa podobają :) a jedo fyn jest o 700 zł droższy a tez ma takie koła

betibeti ja aktualnie po wiejskich nierównościach jeżdżę trójkołowcem firmy hauck dla przykładu WÓZEK TRZYKOLOWY HOUCK-jedyny na allegro (1824673889) - Aukcje internetowe Allegro tylko granatowy.. mi jest wygodnie nawet z moim 2,5 latkiem ważącym 18 kg... ma nieskrętne przednie koło więc jak wjedzie w dziurę to i tak ją pokona...ale problem jest z gabarytami...jest wielki...i nawet w naszym dużym combi zajmuje masę miejsca...dlatego do auta kupiliśmy mały ale też takiej firmy

Ostatnia edycja:
Ja obserwuję sąsiadkę ma chicco trio i widzę, że radzą sobie świetnie. Jeździłam z dzieckiem koleżanki espiro nowym..i był na prawdę świetny. Zastanawiam się nad tym wózkiem intensywnie ..bo mam czas..poza tym nie chce nowego, ale jak się wkurzę to kupie nowy, bo takie ładniutkie ..

Ja obserwuję sąsiadkę ma chicco trio i widzę, że radzą sobie świetnie. Jeździłam z dzieckiem koleżanki espiro nowym..i był na prawdę świetny. Zastanawiam się nad tym wózkiem intensywnie ..bo mam czas..poza tym nie chce nowego, ale jak się wkurzę to kupie nowy, bo takie ładniutkie ..

My mamy espiro GTX, nowy kupowałam razem z fotelikiem i niecały 1500zł zapłaciłam.

reklama
wózeczek fajny, ale jaki już pisałam miałam quinny buzz i przeraża mnie ta kubełkowa spacerówka... szkoda, że się oparcie nie rozkłada tylko dziecko razem z nóżkami do góry wędruje...

Do góry