reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszysto co dotyczy porodu jest tutaj!!!!!!

Witaj Minaslimme :-) dzieki za rade :tak: juz prawie kazda jak na szpilkach wyczekuje swego malenstwa :-) zapraszam na watek głowny "kwietnióweczki"

reklama
Hej Mysza :-)

Ja też spuchłam i pytałam mojej ginki co Ona na to, ale powiedziała, że pod koniec ciąży to normalne i że ustąpi po porodzie... Także zostaje Nam tylko czekać :sorry2:
Sila ginka ma racje .. ja przed samym porodem tak na twarzy spuchlam :szok:mam gdzies fote to wkleje na wz. .............. ale nie dzis .
cycki mnie tak naparzaja ze zaraz wysiade .. a pic mi sie che .. jak bym gdzies na pustyni pracowala 24 na 24:-)

Kasiu, wiem, że ma rację... Tylko ja normalnie patrzeć na siebie nie mogę :baffled::zawstydzona/y: Buzię mam okrągłą jak księżyc :-(
A cycki bolą od karmienia pewnie... ?? Jeju... Współczuję...

Silka tuż przed porodem organizm zatrzymuje wodę, więc uważaj to już na pewno już nie długo.
A cycki bolą, ja zdezerterowałam i kupiłam takie silikonowe nakładki bo mam strup na strupie. Choć chyba najgorsze jest jak cycki wypełnią się mlekiem jak by miały eksplodować.

Dziewczynki współczuje cyckowych problemów....i mnie też to czeka....:-( a ten Bepanthen pomaga wam choć trochę ja go se kupiłam

Bepanthen o tak pomaga dzięki niemu strupki nie są takie twarde i mam wrażenie że szybciej się goją. Smaruję też odparzenia po podkladach

Dziewczyny widze ze weszlyscie na temat Bepanthenu, to mam pytanie, w zwiazku z tym ze tu ciezko o normalny krem do pupci tak jak w Polsce typu Bambino czy Penaten, tylko do pielegnacji, bo Sudocrem to wiadomo juz na mocniejsze problemy, Ten mozna stosowac przy kazdej zmianie pieluszki? Bo go tu znalazlam i sie rzucilam na niego jak pies na kosc:-D, i na ulotce pisze ze tak ale wiecie;-)

my do pupy mamy:

a fifolka na polecenie położnej smarujemy:
13158

A ja mam taki Linomag w tubce....i sudocream ale za każdym razem nie smaruję się tylko przemywa wodą a smaruje się w razie odparzeń czy jak....

reklama
Wiem Masiu i to sa naprawde fajne specyfiki, ale tu jest tylko Johnson a ja mam z nim niewesole doswiadczenia i dlatego szukam czegos innego, znalazlam ten Bephanten a do buzki jakis krem z Aventu, ktory tez bede testowac na moim bobo:tak:, no chyba ze dotrwam do 20 kwietnia to bede miec dostawe z Polski ale tak w razie "w", wiec jak jest z tym Bephantenem:rofl2:?

Do góry