reklama
Nikos
Mama Kuby i Leny
Kuba przed przeprowadzką miał 10 zębów.
Wczoraj zagładłam do buźki a tam kolejne 2 się pokazały - górne 4.
Przybywa ich szybko..
A dziewczyny, ile tych ząbków ma się pokazac??
Do szóstek czy piątek.???
Pozdrawiam
Wczoraj zagładłam do buźki a tam kolejne 2 się pokazały - górne 4.
Przybywa ich szybko..
A dziewczyny, ile tych ząbków ma się pokazac??
Do szóstek czy piątek.???
Pozdrawiam
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Wczoraj zauwazylam ze jest 11 zabek i to nawet sporawy wiec wyszedl kilka dni temu ale moja corka nie da sobie ostatnio zajrzec i przez to mamy problem z myciem zebolkow ;D
Nikos Ja tez nawet nie wiem ile tych zebow powinno byc i do jakiego wieku rosna.Moja tesciowa powiedziala ze Robert czyli jej syn mial wszystkie zeby jak on skonczyl roczek ??? Nie wierzylam w to co mowi i z reszta dalej jakos nie dowierzam
Nikos Ja tez nawet nie wiem ile tych zebow powinno byc i do jakiego wieku rosna.Moja tesciowa powiedziala ze Robert czyli jej syn mial wszystkie zeby jak on skonczyl roczek ??? Nie wierzylam w to co mowi i z reszta dalej jakos nie dowierzam
Mam pytanko: czym myjecie ząbki swoim maluszką, bo ja przecieram gazikiem umoczonym w przegotowanej wodzie. Ostatnio szukałam pasty do zębów dla roczniaków ale wszędzie piszą, że dozwolone dopiero od 2 lat.Wydaje mi się, że sam gazik umoczony w wodzie to chyba zamało, jak sądzicie? Może jednak są jakieś pasty dla roczniaków, a ja nie spotkałam?
ilona1009 moja pediatra mówiła ze są pasty dla niemowlaków ale trzeba je kupować w aptece,obowiązkowo takie które,rzecz jasna,nie mają fluoru
ja na razie daję małej samą szczoteczkę zamoczoną w wodzie i sama sobie "szoruje" te 8 ząbków świetnie jej to idzie .
ja na razie daję małej samą szczoteczkę zamoczoną w wodzie i sama sobie "szoruje" te 8 ząbków świetnie jej to idzie .
Colgate ma taką pastę http://www.bdsklep.pl/product_info.php?products_id=3971
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
a jak radziłyscie sobie z szukaniem ząbków przez dzieci moja tak daleko pcha rączki do buzi ze az zwraca i nie da rady na 3min jej samej zostawic bo odrazu sie dławi.
a gryzaga do ust nie weżmie:-(
a gryzaga do ust nie weżmie:-(
Witajcie! Mój synek ma 3.5 miesiáca strasznie sie slini,bierze wszystko do buzi,jest niespokojny i placze wieczorami.zauwazylam z tylu u góry cos bialego,dotykalam jest to twarde czy to mozliwe ze to zabek.Bo slyszalam,ze pierwsze zabki wyrastaja z przodu.Pa
reklama
Podziel się: